Какъв бански да изберем, според фигурата си

Лятото е в разгара си, а вие все още нямате бански? Притеснявате се от избора, защото смятате, че нищо не ви стои като на моделите в социалните мрежи? Не се тевожете, всяка от нас е минала през това. Истината е, че можете да изглеждате дори по-добре от моделите в мрежата, стига само да подберете подходящ банси костюм спрямо фигурата си.

Предоставяме ви няколко съвета за това:

Фигура тип "пясъчен часовник" (извивки и балансирана горна и долна част на тялото): Ако имате изразени извивки, имате възможност да носите различни модели бански. Триъгълни и бандо стилове, които подчертават вашите formi, са чест избор за вас.

Фигура тип "ябълка" (широка горна част и по-тясна долна част): За да балансирате пропорциите на вашата фигура, можете да се фокусирате върху модели със среднo до пълнo покритие в горната част, които се фокусират на подчертаването на долната част на тялото. Банските с висока талия са добър избор, тъй като могат да създадат илюзията за по-тясна талия.

Фигура тип "круша" (по-широка долна част и по-тесна горна част): За да балансирате вашата фигура, можете да изберете бански, които привличат вниманието към горната част на тялото. Това могат да бъдат горнища с интересни детайли, ярки цветове или принтове. Долната част може да бъде по-семпла и в по-тъмни цветове.

Фигура тип "правоъгълник" (малко изразени извивки): За да създадете визуално повече извивки, можете да изберете бански с ръчно изработени детайли, ресни или волани, които добавят обем и форма. Бански с принтове и хоризонтални линии също могат да създадат илюзия за по-извита фигура.

Фигура тип "обърнат триъгълник" (широка горна част и по-тесна долна част): За да балансирате пропорциите, можете да изберете бански с подплънка, което ще създаде по-пълна визия. Висока талия или долнище с детайли като волани и принтове могат да бъдат добър избор за вас.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay