Бела Хадид показа дънките, които ще бъдат навсякъде през 2024 г.

Докато всички носят дънки с широки крачоли, Бела Хадид е тук, за да ни напомни, че класическите дънки с прави крачоли винаги са разумен вариант. Супермоделът беше сниман в Бруклин на 19 декември, облечен в тоалет, който най-добре може да се опише като класиката на Синди Крауфорд: прави сини дънки, черни ботi на ток, широк колан и блейзър.

Черният блейзър на Хадид е от рипсено кадифе и е леко голям, подчертавайки винтидж усещането на визията. Към дънките, тя носи синьо рипсено горнище с V-образно деколте и нещо, което прилича на дънкова обшивка около деколтето. Това е класическа формула за облекло, но истинските модни любители знаят как да направят основната визия своя собствена с правилните аксесоари. Хадид добавя розово скрънчи, модерни златни обеци и черна чанта за със златна каишка.

Моделът бе забелязан с този класически тоалет по време на разходката си с нейния агент Джош, който носи зелена шапка и синьо палто върху раираната си ръгби риза.

Напоследък Бела Хадид все повече възпиема модните тенденции от 2000-те в уличния си стил, но е хубаво да се знае, че все още не е изоставила напълно 90-те години.


2 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay