Откачено залепващо се бельо е хит в интернет!

Вие бихте ли го пробвали?

Откачено залепващо се бельо е хит в интернет!

Никой не обича ластиците на бельото, които се впиват в тялото ни. Освен, че е неудобно е и неприятно, ако носим тесни дрехи и то се очертава. За да реши този проблем, компания на име Shibue Couture решава да създаде доста странно бельо, ако изобщо можем да го наречен така, което няма ластици, линии или каквото и да е било, което да ни притеснява. Всъщност е просто парче плат, което залепваме за интимните си части. Мотото на фирмата е "Ние не прекрачваме граници… ние ги трием!”.

А ето и как работи продукта според описанието на фирмата. "Shibues се прикрепят към тялото с помощта на мек силиконов гел, който се пере без проблеми. Той оставя гладък и изчистен силует и от двете ви страни." Звучи откачено, нали? Да, ние сме на същото мнение! Shibues струват 16 долара и могат да бъдат закупени от интернет. От сайта не пропускат да съобщят, че звезди като Кейт Ъптън и Роузи Хънтингтън Уайтли избират "бельото" за публични изяви, на които да с по-оскъдни или вталени рокли.

Откачено залепващо се бельо е хит в интернет!

Шокирани ли сте? Пригответе се за още! Мъжете също могат да се радват на въпросния продукт, тъй като има и специално изработен и за тях. Не ни се иска дори да си представяме как изглежда това!

Ако се опитаме да разсъждаваме върху тази нова мода, може и да извлечем някакви ползи. В крайна сметка ще се сбогуваме с притеснението от очертаващото се бельо под роклите ни и стягащите ни ластици. Може би това е идеалният вариант за дами, които обичат да се чувстват свободно, но все пак носят бельо.

Откачено залепващо се бельо е хит в интернет!

От друга страна обаче този силиконов гел не ни се струва много надежден. Не се знае в кой момент ще се отлепи и "гащичките" ни ще се озоват на земята, докато сме в стая, пълна с хора, които ще видят как нещо пада от между краката ти. Другият минус е, че се предлагат под формата на прашки, за които знаем, че не са най-хигиеничния избор на долно бельо. Освен това те могат да причинят и доста неприятности в тази област от тялото ни.

Все пак обаче може и да се изпробват веднъж. В крайна сметка какво ни пречи да опитваме нови неща? Ако не са за нас, просто ги изхвърляме и никога повече не даваме 16 долара за подобна глупост!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay