Триумфът на бельото

Започна онлайн гласуването за победител на Triumph Inspiration Award 2012

За пета поредна година млади дизайнери ще имат възможността да покажат своите умения в областта на модата. Шанс отново им предоставя брандът за бельо Triumph във вече превърналата се в традиционна надпревара.

Последните три години състезанието се провеждаше в европейските столици на модата - Милано, Лондон и Берлин, но тази година се пренася в далечна Азия.

Музеят на изкуствата Миншенг в Шанхай, Китай е мястото, което ще събере талантливите творци на 19 октомври тази година.

31 страни ще мерят сили в модната надпревара. Сред тях е и възпитаничката на НХА Елена Златева. Нейният модел носи името "Танцът на дракона" и ще се бори за първото място в престижния конкурс. Наименованието не е случайно, защото тази година събитието протича под мотото "Дракони и пеперуди".

Можете да подкрепите българската участничка на официалния сайт на събитието до 23 август. От марката са помислили и за гласуващите, защото един от всички, подкрепил своя фаворит, ще спечели екскурзия за двама в Шанхай, която не само ще му осигури присъствие на конкурса, но и ще му предостави парична награда. Други девет късметлии пък ще спечелят комплекти бельо от модния бранд.

Победителят ще бъде избран след дефиле на грандиозен моден спектакъл. Сред гостите ще бъдат фотографът Елен фон Унверт, моделите Хелена Кристенсен и Лили Коул, както и модни експерти и журналисти от цял свят.

Журито пък ще включва главния редактор на италианския Vogue Франка Созани, актрисата, певица и модел Карен Мок, Джесика Мичибата, която е по-известна като половинката на състезателя от Формула 1 Джейсън Бътън, китайската дизайнерка Ума Вонг и фотографът Уинг Шия.

Припомняме ви, че през 2010 година престижният конкурс беше спечелен от българина Николай Божилов. Неговият модел "Морфология" пребори всички участници и бе адаптиран в лимитирани колекции, които се продават по цял свят.

Пожелаваме същия успех на Елена! Съвпадение или не, но двамата българи са възпитаници на едно и също учебно заведение - Националната художествена академия. Надяваме се отново роден дизайнер да триумфира на "вдъхновяващите" награди.

4 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



6
Не е посочен 31.07.2012|01:15
````` Това ще ви отвори очите по темата http://tinyurl.com/bulgarian-news
5
Не е посочен 30.07.2012|08:45
гласувах за нашето момиче и всички ще и стискаме палци да спечели,определено го заслужава!моделът е страхотен!
4
Не е посочен 27.07.2012|22:13
Дизайнерско бельо на уникални цени !!! http://www.5strike.com/bg/invitation/bylink/33279
3
Не е посочен 27.07.2012|16:57
Подкрепих нашето момиче, наистина нейното творение е едно от най-креативните и естетически издържаните. Пожелавам й искрено успех.
2
Не е посочен 27.07.2012|16:09
Аз гласувах, надявам се да спечели нашата участничка. Мисля, че е достоен моделът да спечели. Стискам палци!
1
Не е посочен 27.07.2012|15:28
Голяма фен съм на марката!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay