Близнаците на Милко Калайджиев разбиват женски сърца

Близнаците на Милко Калайджиев, Антонио и Александър, пораснаха и се превърнаха в красиви млади мъже, които печелят сърцата на мнозина. В социалните мрежи техният баща сподели снимки на синовете си, отбелязвайки тяхната 18-ия рожден ден и подчертавайки колко много са се променили от детството си.

Двамата братя са поели по различни пътища, но и двамата са избрали сериозни професии. Антонио следва архитектура в София, докато Александър учи дентална медицина. И двамата изглежда са силно ангажирани със спорт, което е очевидно от техните добре оформени тела.

 

Братята споделят, че имат различни гледни точки и интереси. Александър мечтае да стане лекар, докато Антонио е насочен към областта на архитектурата. Въпреки че им предстои раздяла, тъй като единият ще продължи обучението си в чужбина (вероятно в Милано), а другият ще остане в страната, и двамата са решени да преследват образованието си, знаейки, че това ще изисква жертви.

Милко Калайджиев, горд с постиженията на синовете си, смята, че животът му не е бил напразен, ако е успял да отгледа такива прекрасни деца.

1 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay