Преминете по червения килим в Кан... срещу скромна сума

75 хил. долара и се превръщате в звезди в Кан

Ако винаги сте мечтали да бъдете гост на филмовия фестивал в Кан, вече ви се предоставя тази възможност, пише elitechoice.org. Само след дни, когато куп звезди ще дойдат на Френската Ривиера, вие ще можете да бъдете сред тях, а не да ги гледате от разстояние.

 

Предлага се уникален пакет "Филмов фестивал в Кан". Чрез него гостите могат да се насладят на осем-дневен престой в Hotel Du Cap-Eden-Roc. В същия хотел са настанени и звездите, които ще посетят форума. Освен нощувките, в пакета е включено и преминаване по червения килим в деня на откриването на фестивала, което е на 11 май. Щастливците получават ВИП покани, които им дават достъп до много места и събития, включително и премиерата на филма на Уди Алън "Midnight in Paris". И ако това не ви е достатъчно, получавате покана и за коктейла, закриващ бляскавия фестивал.

 

Разбира се, както се полага за всеки гост на събитието, вие ще бъдете превозвани с Mercedes Benz S550 по време на целия ви престой. На всичкото отгоре, това, което току що прочетохте, се отнася за вас и ваш придружител.

 

Единствената уловка е, че трябва да заплатите 75 000 долара за пакета. И трябва да побързате, защото се предлагат само три пакета, с които обикновени хора могат да се докоснат до филмовите звезди. Друг е въпросът колко е обикновен един човек, който може да си позволи да плати 75 000 долара за подобно изживяване.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay