Джони Деп: Ако нещо не е счупено, не го поправяй!

Джони Деп няма намерение да се жени за Ванеса

Джони Деп: Ако нещо не е счупено, не го поправяй!

Джони Деп не си е правил планове да се жени за Ванеса Паради, пише contactmusic.com. Причината е, че актьорът смята връзката им за перфектна такава, каквато е в момента.

 

Деп, който в момента жъне страхотни бокс офис успехи с филма "Карибски пирати: В непознати води", има две деца с Паради - Лили Роуз на 11 години и 9-годишния Джак. Джони признал, че няма никакво намерение да предлага брак на жената до себе си. Пред американското списание "OK!" Деп казал: "Никога не сме се женили и така и ще си останем - засега. Както беше казал един президент преди време: "Ако нещо не е счупено, не го поправяй". Ние просто не сме направили цялата тази публична церемония. Не ни се струва нужно. Други хора може би искат да извървят този път, но ние не искаме."

 

Въпреки безспорно успешната си кариера, Джони неведнъж е признавал, че най-голямото му постижение е, че се е срещнал с Ванеса и заедно са създали семейство.

 

"Ако мога да кажа, че срещата ми с Ванеса е "постижение", то то е най-важното. Дойде в точния момент. И двамата бяхме готови за деца и така си дарихме Лили и Джак. Когато я видях за първи път, всъщност видях само гърба ѝ, но си помислих, че тя е моята жена. И това беше преди близо 12 години."

 

 

7 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay