Джони Деп създава персонажите си в сауната

Джони Деп се вдъхновява

Джони Деп създава персонажите си в сауната

Холивудската звезда Джони Деп е разкрил, че понякога създава персонажите за филмите, в които участва, докато е в сауната, пише сайтът monstersandcritics.com.

 

Деп признал, че имал нужда от тихо местенце, на което да мисли за характера на филмовите му роли. Затова преценил, че именно сауната и местата със спа процедури му осигуряват нужното спокойствие. Джони споделил, че някои от най-извесните му роли, включително Уили Уонка от "Чарли и шоколадовата фабрика" (2005), са "родени" в сауната.

 

47-годишният актьор е казал пред британския вестник Daily Mirror: "Не можех да си подредя нещата в главата, докато се намирах сред много хора или докато бях навън с приятелска компания. Уединението ти дава моменти на креативност и някои от моите персонажи действително оживяха при екстремните условия на жегата в сауната."

 

Деп добавил: "В сауната бях сам с 200 градуса, потейки се и опичайки се... точно така се появиха капитан Джак Спароу и Уили Уонка. Странно е, но определено това е добър начин за усамотение."

 

3 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay