Какво правиха Уилям и Кейт часове преди сватбата?

Часове преди сватбата...

Какво правиха Уилям и Кейт часове преди сватбата?

Кейт и Уилям най-сетне си казаха "да" пред очите на целия свят. Сватбата на века е вече факт и ако в този момент може да проследите всяко тяхно действие, то ние ще ви разкажем какво се случваше с двойката часове преди да се врекат във вечна вярност.


Уилям и Кейт прекараха нощта разделени, тъй като с настъпването на мрака преди сватбата младоженците не трябва да се виждат.

 

Кейт Мидълтън е прекарала дълга нощ, в която с най-близките си роднини и приятели са си направили барбекю.

 

Кейт Мидълтън и семейството й пренощуваха в луксозния хотел Горинг, съвсем близо до уестминстърското абатство.

 

Уилям с баща си принц Чарлз и с брат си Хари са били в тяхното семейно имение Кларънс хаус.

 

Интересът към сватбата е толкова голям, че ще се отразява от над 8 000 журналисти от цял свят. Стотици нетърпеливи да зърнат булката отблизо спят на палатки по протежение на маршрута между Бъкингамския дворец и Уесминстърското абатство, за да си запазят места. А находчива компания ще бутилира въздуха пред Уестминстърското абатство в часа на сватбената церемония и ще го продава по 20 лири бутилката.

 

Луксозният петзведен хотел "Горинг", на гърба на Бъкингамския дворец, снощи беше обграден от фенове и журналисти. Той се превърна в забележителност, откакто в сряда семейство Мидълтън се настаниха в него. Оттогава хотелът се охранява зорко от полицията..

 

От чакането на журналистите и феновете печели не само хотелът, чието име вече е известно по целия свят, но и заведенията наоколо. Кексчета в цветовете на националното знаме на Великобритания се поднасят срещу неособено скромно заплащане.

А в съседното заведение се предлага тортата, която принц Уилям е поръчал за сватбата си.

Изведнъж настава суматоха и апаратите започват да снимат бясно. Дългото чакане се увенча с успех - Кейт Мидълтън, заедно със сестра си и майка си се появяват за кратко. За интервю с нея журналистите не смеят и да мечтаят.

Ник Хайам, журналист на Би Би Си, коментира: "Шансовете да се вземе интервю от Кейт Мидълтън са точно толкова големи, колкото да полетите за Марс. Семейство Мидълтън по принцип не дават интервюта и не говорят пред медиите. Цялата информация идва от пресцентъра на кралското семейство. Истината е, че принцип Уилям не обича медиите, след това, което се случи с майка му. Той и Кейт разбират изключителния интерес към тях, но никога няма да ни кажат нищо лично и няма да ни допуснат до себе си".

Ясно е, че сватбената церемония днес ще бъде един от малкото моменти, в които ще се доближим до вълненията и емоциите на британското кралско семейство.

 

1 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay