Принцеса ли? Не, благодаря!

Не искам да ставам принцеса!

Ох! Месеци вече наред се убеждавам, че животът на принцеса не е за мен. Започвам с въздишка, защото чак на мен ми дотежа кралската корона.

 

Съсипаха го това момиче.

 

Кейти, ако смяташ, че милиони жени по света ти завиждат и биха дали мило и драго, за да са на твое място, то си абсолютно права, но аз не съм една от тях със сигурност!


Не дай боже, да се влюбя в принц и още по-лошото - той да реши да ме вземе за жена.

Първо няма да има журналист, който да не се опита да изкара кирливите ми ризи наяве и то по всевъзможен начин, без капка жал и милост. Така де, това им е работата на хората, пък и аз какво съм решила да си играя на любов с кралска особа. Трябва да съм готова за това. Трябва да се жертвам, иначе с какво ще заслужа да се сродя с хора, в чиито вени тече синя кръв.


Ако пък няма кой знае какво толкова скандално (което е невъзможно, нека си го признаем) ще си го измислят. В крайна сметка да приемем, че не сте знаели цял живот, че ще се омъжвате за принц...

 

В момента се сещате за снимките от последния студентски празник, на който прекалихте с алкохола и вашите скъпи приятели не пропуснаха да ви щракнат или за ужасната рокля, с която отидохте на сватбата на братовчедка ви, или за двойката по История от първия срок на 10 клас.

 

Тези неща ни се струват маловажни... но в един прекрасен момент от живота, могат да се превърнат в камъчето, което да преобърне кралската ви каляска.


Давам обикновени примери от живота, защото Кейт била иначе обикновено момиче от народа.


Само си представете през какво е преминала г-ца Мидълтън през всичките тези години и особено през последните няколко месеца. Естествено освен нея през този "кралски ад" премина и цялото й семейство, което също е следено непрестанно под лупа.

Банда папараци, които си умират да щракнат майката на принцеса Катрин (Нейно Височество Елизабет II държи да наричат Кейт, според етикета), която простира чорапите на мъжа си или Пипа – сестра й, която е решила да се позабавлява в някой лондонски клуб...

 

Лично на мен това не ми звучи никак като щастлива приказка, в която накрая се омъжваш за принца, а по-скоро сценарий в стил "От местопрестъплението: Бъкингамският дворец".


Животът на девойката, израснала в малка тухлена къща в Брадфилд, Саутенд, Бъркшир се преобърна на 180 градуса.

 

Представете си най-елементарните неща, които обожавате... може би обичате скариди?

 

След сватбата Кейт няма право да яде морски дарове. Играта на Монополи... и това е забранено!


Ти вече си принцеса, я се стегни, какви са тези прищявки! Трябва да спазваш кралския етикет.

 

Сватбата на века, по която лудна цял свят, накара пресата да мине всякакви граници:

"Кейт отслабна драстично" , "Кой дизайнер ще ушие роклята на принцесата", "Къде ще бъде меденият месец на Уилям и Кейт", "Кейт ли е новата Даяна", Достатъчно стилно ли се облича принцесата", "Бременна ли е Кейт", Подписаха ли предбрачен договор младоженците Кейт и Уилям". Това са само малка, ама наистина много малка част от заглавията, които заляха света чрез медиите.


Истерията мина всякакви граници и днес за пореден път, след тоновете материали, на които попаднах по темата " Британската кралска сватба", въздъхнах тежко и осъзнах, че аз не искам да ставам принцеса, а вие?

17 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 11.05.2011|11:31
Определено не ми трябва и на мен. Не и завиждам на Кейт. Този огромен интерес към нея, семейството ѝ и какво ли още не, не бих го изтърпяла. Какво ли не се изписа за нея, а и тепърва ще се пише, трябва да имаш много здрави нерви и да не обръщаш внимание на интригите, които създават медиите.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay