Скарлет Йохансон и Райън Рейнолдс се развеждат

Краят и на тази любовна приказка

Скарлет Йохансон и Райън Рейнолдс се развеждат

Скарлет Йохансон и Райън Рейнолдс обявиха, че се развеждат след две години брак, съобщи агенция Ройтерс. 

 

26-годишната актриса и 34-годишният актьор се сгодиха през май 2008 г. и се ожениха през септември същата година. Преди това Рейнолдс беше сгоден за певицата Аланис Морисет. Двойката запази в тайна както флирта, така и сватбата си и едва впоследствие съобщи някои подробности около церемонията. Йохансон и Рейнолдс рядко бяха засичани заедно и на публични места по време на брака си.

 

"След дълго и внимателно обмисляне от двете страни решихме да прекратим брака си. Започнахме нашата връзка с любов и се разделяме с най-добри чувства." се казва в изявлението, разпространено от говорителката на звездната двойка - Мередит О'Съливан.

 

Според източник на US Weekly бракът им е рухнал заради дългото време, което те са прекарвали разделени заради новите си проекти. Списание "People", което наскоро обяви канадския актьор за най-сексапилния мъж на планетата, пише, че двамата са се разделили още преди шест месеца.

 

Сред последните проекти на Йохансон са "Железният човек 2" и "Той не си пада по теб". Рейнолдс партнира на Сандра Бълок в "Предложението" и се снима във филма "Green Lantern", който ще излезе догодина.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay