Топ 5 на въображаемите съпрузи, които ни се иска да бяха истински

Де да можеше да се омъжим за някой от тях...

Научно доказано е, че на всеки 60 минути поне веднъж се отнасяме в блянове. Също така независимо от възрастта всяка жена продължава да си мечтае за принца от приказките – дори да го има по случайност вече вкъщи, той винаги може да бъде по-мил, по-спретнат и изхвърлящ боклука сутрин. Знаем и че 25% от жените не харесват начина, по който любимият им е предложил брак. А как би го направил Колин Фърт в ролята на мистър Дарси от "Гордост и предразсъдъци"?

 

Ето кои са най-желаните за съпрузи и макар да знаем, че никога няма да ги видим да ни искат ръката, какво ни спира да си помечтаем:

 

Робърт Патинсън

Не бихме се дърпали особено ако звездата от вампирската сага "Здрач" реши да ни ухапе или да контролира съзнанието ни.

 

Колин Фърт

Зад каменното изражение на мистър Дарси се крие горещо сърце, жадуващо да обича. Всяка жена е готова да му каже "Да!" преди да е събрал смелост да признае чувствата си.

 

Патрик Демпси

Винаги ще пазим в сърцето си Джордж Клуни в ролята на доктор Рос, но след като Патрик Демпси облече бялата престилка, той се превърна в любимия ни лекуващ. И все пак трудно ни е да изберем – педиатър срещу неврохирург

 

Матю Пери

Ако поговорката: "Приятелите са най-добрите любовници" е вярна, то от Матю Пери трябва да очакваме чудеса в леглото.

 

Джон Кразински

Джон Кразински не е особено познат на българските дами, но се спряхме на него, тъй като според психолозите 99.9% от жените биха се избрали за свой партньор мил мъж, който не се отличава с особени физически данни, но за сметка на това ги разсмива.

2 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay