Бритни Спиърс се завръща в Инстаграм

Наскоро Бритни Спиърс изтри своя Инстаграм профил. Нейни фенове решили, че нещо не е наред и извикали полиция в дома ѝ, за да проверят дали звездатата не е в опасност. Обяснението за изчезването ѝ обаче се оказва много просто.

В действителност имало толкова много негативизъм от последователите ѝ, че Бритни решила да изтрие акаунта си: "Да, това съм аз. Жива и здрава съм!"

Тя написа: "Изтрих своя Instagram, защото твърде много хора казваха, че изглеждам като танцуваща идиотка и че изглеждам луда. Честно казано, правех всичко по силите си, но ме смути да гледам как хората свободно говорят за това по телевизията... да, нарани чувствата ми."

Да си вземе почивка беше добро решение, но дори и тогава хората не са я оставили на мира: "Шокирана съм, че когато свалих своя Instagram профил, феновете се притесниха и изпратиха ченгетата в къщата ми... наистина беше ненужно... Обожавам феновете си, но тези, които го направиха, не са истински фенове и честно казано почувствах, че това е начин да ме накарат да изглеждам зле!”

Най-накрая тя отново отвори акаунта си след драматична седмица. Единственото нещо, което тя се опита да обясни е, че просто живее живот, който харесва: "Тъй като всички си мислят, че знаят моята история. Помислете отново. Това е каквото е... не, нямам срив. Аз съм това, което съм и продължавам напред с живота си. Никога не съм се чувствала по-добре!"

Звездата обяснява, че всеки има право да живее както иска. Тя не наранява себе си или някой друг. Просто иска да се забавлява...

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay