Алиша Силвърстоун, щастлива мама на момченце!

Алиша Силвърстоун стана мама

Алиша Силвърстоун, щастлива мама на момченце!

Актрисата Алиша Силвърстоун роди първото си дете, съобщи contactmusic.com. Бебето се е родило в нощта на 5 срещу 6 май, а говорителят на Силвърстоун е потвърдил, че майката и новороденото са добре.

 

Това е първо отроче за Алиша и съпруга ѝ Кристофър Джареки, а името, на което са се спрели за малкото им момченце, е Беър Блу.

 

В чуждестранните медии се говори, че 34-годишната актриса е родила чрез метода на водното раждане в болница в Лос Анджелис. Майката и детето вече са се прибрали у дома.

 

Преди да забременее Алиша открито признаваше, че иска да има дете. Ролята ѝ на бременна в пиесата "Time Stands Still", която се играе на Бродуей, пък съвсем я накарала да мечтае за бебе. Преди време в интервюта актрисата каза: "Да нося костюм на бременна беше много забавно. Харесваше ми чувството да се преструвам на бременна с този голям корем. Искам да имам дете, откакто съм наистина много малка. Съдбата ми е да бъда майка."

 

Алиша Силвърстоун и Кристофър Джареки сключиха брак през месец юни 2005 г. в Калифорния. Двамата бяха гаджета в продължение на осем години.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 10.05.2011|10:42
След толкова година са все още заедно?! Наистина невероятно и дано още дълги години се обичат така! Честито на младата майка, пожелавам и скоро да си роди още поне 2 :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay