Брайън Адамс получи най-прекрасния великденски подарък

Брайън Адамс е татко-рокер!

Брайън Адамс получи най-прекрасния великденски подарък

Всепризнатият канадски талант Брайън Адамс бе дарен от съпругата си Алисия Грималди с дъщеричка. Щастливите родители са кръстили малкото същество с името Мирабела Буни Грималди Адамс.

 

"Наистина съм развълнуван и много горд да ви призная, че на 22 април се роди Марибела Бъни", потвърди пред "People" самият певец. "Тя беше добро зайче и се появи точно на Великден и двете с майка и се чувстват прекрасно. Благодаря на всички за милите пожелания".

 

Всъщност Адамс винаги е криел личният си живот далеч от публичното достояние. Тази новина се оказа доста изненадваща за всички, имайки предвид и закъснението, с което тя е потвърдена.

 

Адамс е с 20 години по-възрастен от своята лична асистентка и партньор в живота. Въпреки това и двамата са убедени, че възрастта не е пречка за щастието, а причината че не са сключили брак показва огромното доверие помежду им. Според сайта на Адамс Алисия е британка, която му помогнала при основаването на Bryan Adams Foundation през 2004, три години след като завършила Кембридж. Така започва и любовният им романс, прераснал в нещо прекрасно днес.

 

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay