Бърз тест: Коя илюстрация избирате?

Разберете какво говори тя за начина ви на живот

Бърз тест: Коя илюстрация избирате?

Какъв тип човек сте? Дали сте забавни, или по-стеснителни? Или пък уверени и напористи? А може би енергични, но несигурни? Днес ще ви предложим тест, с който да разберете дали това, което виждате и избирате, има общо с характера ви. 

За да разберете, ще трябва само да си харесате една от показаните по-долу картинки. Не мислете дълго, а изберете веднага. След това разберете какво изборът ви за вас. Запомнете номера на снимката и проверете отговора.

Бърз тест: Коя илюстрация избирате?

1. Вие сте щедри и за вас няма проблем, когато става въпрос да помогнете на някого. Дали ще вложите времето, или парите си, няма никакво значение за вас. Когато обичате, обичате докрай. Работливи сте и се стремите към успехи. Вярвате, че можете да направите света по-добър с действията си. Единствената пречка, която може да се изправи на пътя ви, сте самите вие.

2. Вие сте изключително отговорни, за вас дадената дума е над всичко. Грижите се за любимите си хора повече от всеки друг. Вие сте честни и не обичате да попадате в интриги и машинации, от каквото и да е естество. Прями сте и не обичате тайните. Пъргавият ви ум ви е спасявал в много ситуации, както и страхотното ви чувство за хумор.

3. Често сте неразбрани. Понякога дори се чудите дали изобщо ще намерите човек, който да ви разбере един ден. Това срива самочувствието ви и не ви дава възможност да покажете потенциала си. А вие сте изключително креативни и сте в състояние да движите света напред. Точно поради тази причина нямате много приятели. Трябва да бъдете по-смели и да не се притеснявате от странностите си.

4. Вие сте уникални и рядко се намират хора като вас. Обичате всякаква интелектуална дейност, която да ви обогати максимално. Имате ужасно много идеи в главата си. Понякога дори не знаете откъде да започнете. Много усмихнати и позитивни. Най-важните неща за вас са приятелите и семейството ви. Обичате дългите задълбочени разговори, свързани с нещата от живота. Имате навика да се замисляте прекалено много понякога, което обаче може да ви откъсне от обкръжаващия ви свят.

5. Вие сте много независими хора. Обичате да вършите всичко сами и да не оставяте работата си на другите. Предпочитате да доминирате и понякога да се налагате. Мразите хората, които не са искрени. Лъжата и лицемерието са вашите врагове, а независимостта е най-добрата ви приятелка. Когато обичате, обичате с всеки сантиметър от себе си, но разбият ли сърцето ви, не прощавате. Винаги сте готови за истината, защото сте силни и непоклатими хора, които могат да се изправят пред всичко.

6. Както сами се досещате от картинката, на хората около вас им е доста трудно да достигнат до сърцето ви. Вие сте от този тип, който не допуска почти никого до себе си. Хората, които не ви познават, могат да сметнат, че сте студени и равнодушни, но това не е така. Вие не се хабите за неща, което не заслужават старание. И това не се отнася само за личния ви живот. Това се отнася и за работата ви, и всичко останало около вас. Вие сте премерени хора, които винаги преценяват ситуациите, в които попадат. А този, който успее да ви спечели, ще удари джакпота.

7. Вие сте в хармония със света около вас и природата. Няма нещо, което да ви възмути или притесни. Именно това ви прави изключително разбиращи човешките съдби. Вие сте приятел мечта, защото умеете да слушате и приемате без да съдите. Вие не знаете какво означа думата "предразсъдък", до такава степен сте в полза на всички. В същото време сте много чувствителни и това понякога ви натоварва психически. Умеете да следвате пътя си.

8. Вие сте много весели, усмихнати, позитивни и изключително любознателни. Любопитството е в кръвта ви, а спонтанността е вашият начин на живот. Обичате забавленията, без значение какво правите и къде се намирате, стига да сте с подходящите хора. Обичате да разсмивате останалите и да ги карате да се усмихват. Винаги успявате да заразите всички около себе си с чудесното си настроение и оптимизъм. И докато не постигнете целта си, не се спирате.

9. Вие вярвате, че животът е дар и го цените в пълния смисъл на думата. Много сте внимателни и винаги се стремите да угодите на другите. Не обичате да виждате хората тъжни и мечтаете за по-добър свят за всички. Цените здравето и тялото си и обичате да спортувате. Това е нещото, което ви разтоварва най-много от проблемите. Благодарни сте за всички неща, които се случват в живота ви и се гордеете с постигнатото от себе си. Когато решите да се захванете с нещо, винаги го докарвате до край. Не оставате недовършени неща, смятайки че нищо в този живот не трябва да се прави наполовина.

Ако тестът ви е харесал и искате да следите всички останали, които публикуваме, станете част от Jenite.bg във Facebook!

93 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



3
Не е посочен 20.05.2014|18:26
Аз си избрах три и се оказа вярно.
2
Не е посочен 19.05.2014|11:31
"Вие сте уникални и рядко се намират хора като вас. Обичате всякаква интелектуална дейност, която да ви обогати максимално." - така си е
1
Не е посочен 17.05.2014|14:33
твърде различни са една от друга че да избера ;)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay