Вижте новите апартаменти, в които ще живеят "Новите съседи"

На 4 октомври режисьорът на "Новите съседи" Алберто Кабайеро изненада много специално почитателите на емблематичната поредица. Той ни даде възможност да погледнем отвътре новата сграда на съседите. Така камерите на Telecinco успяха да се промъкнат в апартаментите на главните герои, които сега са се заселили на Contubernio 49 след отчуждаването на Mirador de Montepinar.

Приземни етажи, общи площи, интериор... Този нов сезон ще ни изненада и с добавяне на нови герои.

Contubernio 49, това е новият адрес на сградата в центъра, където Монтепинарците ще живеят. В сезон 13 на "Новите съседи" главните герои ще трябва да живеят с новите хора и ще преживеят различни приключения и злополучия в този емблематичен имот.

Сградата е с площ 2175 квадратни метра и е висока 7,75 метра. За изграждането на фасадата  и осемте апартамента са били необходими цели осем месеца работа.

Ето как ще изглежда апартаментът на Менчу и Йоли. Тапети и кадифен диван ще са красят дома на "танкетите" Морсийо. Йоли е обзавела къщата си по свой вкус. Менчу ще положи неимоверни усилия да намери гадже за дъщеря си през новия сезон.

Вижте новите апартаменти, в които ще живеят "Новите съседи"telecinco.es

А ето я и стаята на Менчу:

Вижте новите апартаменти, в които ще живеят "Новите съседи"telecinco.es

Във видеото по-долу можете да се прехвърлите на виртуална разходка из сградата и да видите ексклузивни кадри от новия сезон:

1 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay