Виктория Бекъм: Хората дори не ме забелязват!

Каква е причината за това?

Виктория Бекъм: Хората дори не ме забелязват!

Тя е собственик на модна империя, оценявана на повече от 60 милиона долара. Тя е бизнесдама и дизайнер. Бивша изпълнителка, част от най-успешната момичешка група на всички времена - "Спайс Гърлс”. Всичко това я превръща в едно от най-влиятелните лица в световния шоубизнес. Тя е Виктория Бекъм.

41-годишната дама е корица на австралийското издание на списание Vogue. В широкообхватно интервю разказва повече подробности за своята модна марка The Victoria Beckham Brand.

"Наистина се наслаждавам. В момента никой не ми казва, че трябва да правя неща, които не желая. Иска ми се да запазя тази независимост възможно най-дълго”, споделя Виктория.  Тя говори и за любимите си занимания, свързани с модата: "Обожавам да създавам мъжки и детски облекла, както и обувки. Имам ужасно много идеи!”

Бившата "спайска” се намира под светлините на прожекторите вече повече от три десетилетия, но не спира да говори за ежедневните си занимания, които добавят доза обикновеност към лъскавия ѝ живот. Към тях спадат грижите за децата ѝ от футболната звезда Дейвид Бекъм - тримата им сина Бруклин, Ромео, Круз и дъщеричката им Харпър. "Обичам да се занимавам с подобни неща - впрочем, така протича всеки мой уикенд”, признава Вики.

За своите деца обаче тя е звезда от друго естество. За госпожа Бекъм ролята на майка е най-важната в живота ѝ. "Понякога, когато се опитвам да ги накарам да си напишат домашните или да си измият зъбите, използвам един трик. Казвам им: "Мама някога беше поп звезда. Тя беше това, което сега наричате "готино”!

Според Виктория синовете ѝ са любезни, трудолюбиви, обичат спорта и изкуството. "Момчетата обичат футбола, също като баща си, но освен това харесват всички останали спортове. Интересуват се от доста неща. Обожават изкуството - толкова са креативни. Бруклин, например, има много добро око, що се отнася до фотографията”.

Виктория Бекъм: Хората дори не ме забелязват!

Колкото и да се старае да държи личния си живот далеч от вниманието на медиите, тя невинаги успява. И все пак, изненадващо, смята, че хората най-вероятно изобщо не я забелязват. "Често се случва да отида до някой магазин, избрала за случая ниски обувки, пазарска чанта и наведена глава. Когато стигам до касата, касиерката случайно подхвърля: "Толкова приличате на Виктория Бекъм…”

За още интересни новини от света на шоубизнеса, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

1 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay