Виктория от "Ергенът" с гнусни разкрития за националния отбор по футбол

Виктория от "Ергенът" с гнусни разкрития за националния отбор по футбол

"Чух слухове за комарджии в националния отбор по футбол", заявява бившата служителка на БФС.

"Залагането в националния отбор преди мача е национално предателство!"

Това разкритие направи пред "България Днес" Виктория Асенова, бивш служител на БФС, но беше освободен от длъжност след участието си в популярното риалити шоу "Ергенът".

Последният скандал в родния футбол включва твърдение, направено от вестник "Тема Спорт", че някои играчи са участвали в хазартни дейности в хотела вечерта преди злощастния мач в Белфаст, завършил катастрофално с 0:5 загуба.

Виктория Асенова беше уволнена от БФС след участието си в "Ергенът"

"Ако това е вярно, това е обида за нацията – категорично заявява Виктория Асенова. – Когато бях уволнен, президентът Георги Иванов излезе и каза, че с участието си в "Ергенът" съм уронила престижа на българския футбол. Ако съм станала причина нашият спорт да загуби авторитета си, тогава какво да кажем за този скандал? Участвах в телевизионно предаване, представяйки самата себе си, а футболистите излизат с герба на гърдите и представляват цялата ни нация. Унизително е! Ако са играли хазарт, преди да излязат на терена, ако са се разигравали големи суми и това е сред причините за разгрома на терена... Това е унижение за България."

Виктория Асенова признава, че докато е била на работа в БФС, не е чувала слухове за това, че в националния отбор се играе комар. Но от футболисти в родното първенство знае, че техни колеги участват в хазартни игри.

"Най-страшното е, че много деца искат да подражават на успешните спортисти – казва Виктория. – И ако хазартът е част от техния начин на живот, то какъв пример дават на подрастващите?!"

В момента Асенова води дело срещу БФС, което беше отложено на последното съдебно заседание. Очаква се скоро да бъде взето решение по случая.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay