Влогърът Мартин Светославов – Мъци с дебютен роман

„Чифт“ е напрегната и мрачна история, вдъхновена от традициите на английската криминална литература.

Влогърът Мартин Светославов – Мъци с дебютен роман

С над 322 000 последователи Мартин Светославов - Мъци е един от най-популярните YouTubе знаменитости. През 2020 г. на пазара се появи неговата първа книга – искрената и забавна "Лисица", посветена на пътя му от създаването на "Мъци канала" до днес.

Влогърът Мартин Светославов – Мъци с дебютен роман

Година след публикуването ѝ младият влогър ще изненада почитателите си с дебютния си роман "Чифт" – напрегната и мрачна история, вдъхновена от традициите на английската криминална литература.

Джак и Хари – двама приятели още от детството си, съквартиранти и студенти по криминалистика в Лондон – се оказват одобрени да присъстват за пръв път на разследването на убийство на виден аристократ. Така в разгара на нетипично горещо английско лято те поемат към затънтено графство, за да станат част от екипа на главен инспектор Мейсън.

Влогърът Мартин Светославов – Мъци с дебютен роман

Случаят сякаш е предварително решен, но скоро в имението Леополд започват да се случват необясними неща, а поведението на главния разследващ от ден на ден става все по-подозрително.

Случило ли се е изобщо убийството, което трябва да бъде разследвано? И защо напълно неопитни студенти са допуснати до мястото на местопрестъплението?

Джак и Хари бързо откриват, че нищо не е такова, каквото е изглеждало в началото. И че няма на кого другиго да се доверят, освен един на друг.

Влогърът Мартин Светославов – Мъци с дебютен роман

Наситен с екшън и множество обрати, "Чифт" от Мартин Светославов – Мъци предлага забавна и напрегната история, подходяща както за подрастващи, така и за по-възрастни читатели.

Премиерата на книгата и фен среща, на която всички почитатели ще могат да получат автограф от човека, който направи на пух и прах всички "лисици" из родните ширини, ще се състои на 19 май от 16:00 ч. в книжарница "Сиела" на ул. "Граф Игнатиев" 44!

Входът е свободен и на  събитието ще се спазват всички противоепидемични мерки. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay