Вместо в Big Brother: Анджела Ташева трябвало да е в затвора?

Вместо в Big Brother: Анджела Ташева трябвало да е в затвора?

Новият сезон на Big Brоther предизвика противоречия сред зрителите поради избора на участници. Критиката е насочена предимно към Анджела Ташева, която е описана като жена с проблемно минало и поведение, която е по-подходяща за затвора, отколкото за телевизионния екран.

Ташева е обвинена в шофиране под въздействието на марихуана, укриване на данъци и извършване на незаконни дейности в миналото, като например кражба на автомобили и участие в сбивания. Освен това тя открито обсъжда своята бисексуалност, продажбата на голи снимки и видеоклипове и създаването на мъжки вибратор със своя отливка.

Продуцентите на шоуто бяха призовани да обяснят защо са избрали да включат Ташева в риалитито, а някои зрители предложиха тя да бъде извадена от къщата и предадена на властите. Други смятат, че нейното участие служи като предупредителна история за опасностите от рисковото поведение и потенциалните последици от него.

Докато Ташева е в къщата, зрителите са споделили клип, в който тя се дрогира заедно със своя приятелка, както и друго видео, в което тя признава, че е била в детски затвор. Има и стара вражда с психоложка на име Александра Гърдева, която също участва в настоящия сезон на Big Brоther. Очаква се напрежението между Ташева и Гърдева да продължи в рамките на шоуто, добавяйки още един слой конфликт към вече спорната динамика на сезона.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay