Без старите грешки в новата връзка

Грешките в любовта

Без старите грешки в новата връзка

 

Връзки – дълготрайни или кратки, бурни или умерени, каквито и да са, те доста често завършват болезнено. И когато краят е факт, единственото, което ни остава е да си вземем нужните поуки, за да сме по-подготвени следващия път, когато се появят пеперудите в стомаха.

 

Вътрешният глас

На първо място е много важно да вярваш на вътрешния си глас, не просто да го слушаш, а да му вярваш. Ако смяташ, че той ти изневерява, значи имаш основание и вероятността милото ти да е мило и на някоя друга не е никак малка. Проверката е висша форма на доверие, така че проверявай! Това обаче изключва всякакъв вид скандали с голи обвинения и истерични викове. Ще бъдеш обявена за луда и скоро ревността ще доведе до края на връзката ви.

 

Компромиси

Не бива да правиш компромиси с ценностите си. Ако той не уважава възгледите ти и още по- лошо- опитва се да ти наложи неговите, то тогава е време да се огледаш за истинската ти сродна душа.

 

Лъжата!

Има ли смисъл да нищим темата за смяната на истината с нещо по-удобно, независимо за какво става дума. Ако те лъже за маловажни неща и това те успокоява, и го оправдаваш пред самата себе си, запомни, че много скоро ще бъдеш адски разочарована. Твоят човек явно има проблем с честността, а ти не си длъжна да си потърпевша.

 

Бившата жена

Тя е последната мацка на тази земя, която би ти била симпатична и определено нямаш против да чуваш по някоя лоша дума за нея и то от него. Това е нож с две остриета обаче. Ако той се е държал лошо с нея и продължава да го прави, защо си мислиш, че с теб ще бъде различен? Обърни внимание и как приятелите му се държат с гаджетата си. Важен е примерът, който му дават хората около него.

 

Неговите минали връзки

Формулата тук е проста : прекалено много жени през последните години е равно на неспособност за обвързване. Може да звучи жестоко, но опитът го доказва!

 

И отново най-важното против допускане на стари или нови грешки (което си е висш пилотаж) в любовта е да слушаш и да вярваш на вътрешният си глас, дори когато не ти се иска.

 

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay