ТОЙ не иска връзка, защото...

ТОЙ не иска връзка, защото...

ТОЙ не иска връзка, защото...

Като всяка жена и аз се впускам в обширни разсъждения относно отношенията мъж-жена – понякога правилни, друг път - съвсем не. Една приятелка веднъж ми каза: "Никога повече няма да анализирам връзката си!", и реших да приема думите й като постулат за напред. И все пак винаги съм си мислила, че причините един мъж да не се реши на сериозна връзка или да прекрати отношенията са някак комплексни и задълбочени.

 

Последното изследване в областта на романтичните връзки обаче за пореден път ме убеди в твърдението, което все пак не искам да приема напълно: мъжете мислят простичко, а жените усложняват нещата.

 

Според британските учени причините, поради които един мъж би се отдръпнал, са 5 и ми се струват някак обидни на фона на задълбочените мисловни и емоционални лутания на женското "войнство" защо ТОЙ се държи така, не иска втора среща или връзка.

 

Оставям коментара на вас:

 

  • 75% от анкетираните признават, че не биха поканили жена на втора среща, ако е казала обидни думи на първата.
  • 45% от мъжете остават с лошо впечатление за жена, която си оправя грима пред тях.
  • 37% от мъжете загубват интерес към жени, които на първа среща питат колко им е голяма заплатата.
  • 36% от мъжете се "плашат" от жени с мъжки навици: да пият бира на улицата и да разхвърлят дрехи по пода на апартамента.
  • 12% от мъжете мразят жените да използват тяхната самобръсначка и четка за зъби.
3 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



5
Не е посочен 20.10.2011|09:09
"мъжете мислят простичко, а жените усложняват нещата." За съжаление е точно така. За изброените причини не мога да коментирам, защото нямам толкова богат опит с първи срещи или е минало толкова дълго време откакто ходех по такива, че вече не си спомням. Но ако един мъж наистина търси сериозна връзка, не вярвам някакви дребни детайли от първата среща да го откажат от по-нататъшен контакт. В такива моменти и мъжът, и жената са притеснени и на всеки може да се случи да каже/направи нещо, което да провокира погрешни впечатления.
4
Не е посочен 25.05.2011|09:12
Аз също съм съгласна с всичко това и мисля, че жената е нежно създание и трябва да си остане такова. Не може да се държим като мъжете, защото ще се отдръпнат от нас и това е напълно нормално. Ако искаха човек, с който да псуват и пият бира на улицата, щяха да излязат с приятелите си.
3
Не е посочен 22.05.2011|18:05
:))))
2
Не е посочен 22.05.2011|17:12
Напълно съгласна! Елементарно, драги ми Уотсън. :)
1
Не е посочен 22.05.2011|17:11
Абсолютно вярно. ЕлементарнИ, драги ми Уотсън. :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay