Вижте как са изглеждали Ваня и Жени Джаферович преди 13 години

Вижте как са изглеждали Ваня и Жени Джаферович преди 13 години

Знаем екранната двойка Ваня и Евгения Джаферович откакто се помним. Те са любимци на цяла България и ни радват всекидневно с полезно и интересно съдържание. Двамата придобиха популярност покрай участията си в Сървайвър, след което участваха и в редица други предавания.

Както казахме Ваня и Жени са една от най-обичаните светски двойки и изглежда, че любовта между тях е безгранична и истинска.

Вчера бившият футболист сподели мил пост във Facebook, в който показа няколко снимки от преди 13 години. На тях можем да го видим заедно с Жени на първото им пътешествие до морето. В публикацията си той обяснява как за него няма нищо по-смислено в живота от любовта и тя е движещата сила, която ни кара да живеем наистина.

Кадрите са направени преди 13 години, но можем да кажем, че и двамата са останали неподвластни на времето и отлично са съхранили своята младост.

"13 години по-късно съм щастлив човек. Щастлив, защото осъзнавам, че имам всичко в този непредсказуем живот и силно вярвам, че най-доброто тепърва предстои. Volim te ljubavi moja!", пише още Даферович.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay