Джейсън Момоа: "Нямам къща, живея на пътя"

Джейсън Момоа: "Нямам къща, живея на пътя"
Instagram

Джейсън Момоа разкри, че живее на път след развода си с Лиза Бонет.

"В момента дори нямам дом", каза звездата от "Аквамен" пред "Entertainment Tonight" в сряда. "Живея на пътя."

Актьорът обясни, че е работил по документалните филми "On the Roam", които проследяват срещите му със занаятчии, музиканти и спортисти, докато пътува из САЩ.

"Винаги съм на тези странни места", каза той, добавяйки, че феновете са поразени, когато го видят да се появява в малки градове.

"Харесва ми идеята просто да бъда с обикновени хора и да върша занаята си, който е да снимам и след това да им показвам. И така, мисля, че като правя това толкова дълго, трябва да съм любопитен за това.

Премиерата на новия проект е на 18 януари. Междувременно, 44-годишната звезда разкри, че номадският му начин на живот ще продължи в близкото бъдеще, тъй като той следва да се отправи към Нова Зеландия, за да снима "Minecraft".

Момоа уреди развода си с Бонет в понеделник – малко след като тя подаде правните документи. Документи, показани от Page Six, посочват, че двамата са постигнали споразумение относно брачните си права и споделена собственост.

Според документацията Бонет поискала съвместно физическо и юридическо попечителство над двете им деца: Лола и Накоа-Уолф. Разводът на бившата двойка беше посочен като "неоспорван", което означава, че никой не възнамерява да се кара в съда.

Момоа и Бонет бяха разделени две години, преди актрисата да реши да официализира раздялата им.

"Споделяме нашата семейна новина, че се разделяме в брака", обявиха те в съвместно изявление в Instagram през януари 2022 г.

"Споделяме това не защото смятаме, че е достойно за новини, а за да можем, докато живеем в живота си, да го правим с достойнство и честност."

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay