Здравей, непознати. А ти кога си роден?

Звездите разгадават неговите качества

Здравей, непознати. А ти кога си роден?

Ако и ти си страстна почитателка на зодиакалните знаци и често за да разбереш какъв човек стой пред теб, държиш да узнаеш зодията му, си попаднала на подходящото четиво. Много хора са точно като теб – макар да не проверяват ежедневно какво им предсказват звездите за настоящия ден, те вярват в точността при описанието на определен зодиакален знак. Мъжът Овен е бунтар по природа, а жената Дева – романтична и в същото време практична. Познато ли ти е?

 

Тук сме решили да те информираме за зодиите и... мъжете. Какви личности са те, по какви жени си падат и какви са техните неприятни качества, за котио трябва да бъдеш нащрек. Май все важни неща, които ни човъркат често, особено при нова любовна тръпка.

 

Овен

Този мъж е привърженик на силните усещания. Ако мразиш скуката, той е точното ти попадение – прелива от творчески идеи и енергия. Понякога се изживява като най-щедрият на света и раздава усмивки или материални блага на познати и непознати. Когато говорим за мъжа Овен, задължително трябва да подчертаем: той е много непредпазлив в любовния си живот и супер уверено се хвърля във всяка нова връзка, вярвайки че това е то – любовта на живота му. За това е и толкова предан на половинката си, но и доста ревнив. Подходящата за него жена трябва да подхожда с нежност и пълна всеотдайност. Все пак той в първенецът в зодиака, не обича никакви любовни игри или лукаво държание.

 

Телец

Ако си залитнала по такъв мъж, значи трябва да очакваш кротък, практичен и разумен човек. Но що се отнася до любовните ви отношения – очаквай големи букети с ароматни цветя и покани за луксозни ресторанти. Когато Телецът ухажва, той не си играе. Но тук трябва да те предупредим: този мъж не си пада по разкрепостени жени, затова пред него трябва да си припомниш изисканото дамско поведение. Когато го спечелиш, ще се увериш в крайното му търпение, но внимавай, той не се оставя да бъде воден за носа.

 

Близнаци

Усещането за въртящия се кръг от различни настроения – за това се готви, ако си попаднала на такъв мъж. Весел, безгрижен, романтичен – критикуващ, намръщен, мрачен. Ако си падаш по приключенията, то авантюрата ти с този чудак ще ти се хареса. Жената, за която жадува той е със силен характер и живо любопитство към живота. Последната, с която би се захванал е мълчаливата безмълвна кукла, колкото и красива да е тя.

 

Рак

Имаш пред себе си един истински специалист по увъртането. Ако искаш да разбереш какво се крие в душата му – не очаквай той да ти помогне. Понякога може да бъде толкова кисел, колкото по принцип е симпатичен и лъчезарен. Любовните приказки са радост за ушите на мъжа Рак, все пак трябва да се убеди, че си изцяло негова. В любовта по природа той е плах и рядко се решава на действия. Съветваме те: ако искаш да плениш този романтик и мечтател, то трябва ти да правиш първите крачки. Накарай сетива му да се разбунтуват. Музика, свещи, изкуство, любов – освен красиви думи, това са и оръжията към рачешкото сърце.

 

Лъв

Оказва се доста лесно да спечелиш този буен нрав, трябва просто да се превърнеш в него верен фен. В личността на този мъж бушуват честолюбие, суета, дори арогантност, прикрити ловко с външната му вежливост и улегналост. Трябва да те предупредим за често срещаните любовни сътресения, а именно приливите на ревност. Готви се да бъдеш подлагана на разпити, ако закъснееш за срещата ви. Чудесно качество при непокорния лъв е талантът му в леглото. Той е страстен и жаден за дива любов и ласки, така че трябва да знаеш, че очаква същото в замяна.

 

Дева

Когато новата ти любовна тръпка отговори, че е представител на практичната Дева, то знай едно – абстрактната романтика е едно забранено понятие. Той не обича вълшебни приказки, а неговата принцеса трябва да е едва ли не перфектна. Уникален външен вид и високи резултати на теста по IQ. Но, ако веднъж завинаги преминеш оценъчния му тест, знай че той ще те следва винаги. Неговата приказна любов се характеризира с големи жертви и истинско обожание. Веднъж запален, пламъкът на сърцето му гори силно, така че – честито!

33 5
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay