Хороскопът разкрива много повече

Хороскопът разкрива много повече

Хороскопът разкрива много повече

Вече ти разкрихме често срещани и важни качества на мъжете, представители на първите шест зодиакални знаци. Сигурни сме, че си изпитала смесени чувства на удовлетворение и разочарование от нашите разкрития, но каквото - такова. Личността е толкова чуден микс от интересни и забавни, както и плашещи качества. И така, стига празни приказки, време е да разпънем на кръст и останалите шест зодии.

 

Везни

Това е мъжът енциклопедия. Не се смей. Ако започнеш да го опознаваш, ще се увериш, че няма тема, по която да не е компетентен, а и да не умее да поспори. Попаднеш ли в любовната му клопка, отърване няма. Дори да се опитваш, той ще те откаже със сума ти логични аргументи, а ти отново ще се окажеш отново влюбена. Зареди се с търпение, защото този мъж не обича да взема решения. Не му се харесват и разпиляните или стиснати жени. За да го спечелиш трябва да се превъплътиш в ролята на господарка, иначе рискуваш да излизате в продължение на месеци, а развитието в застой да унищожи страстта.

 

Скорпион

Страст, страст и пак страст! Към стихията на живота, емоциите и разнообразието. Мъжът Скорпион съчетава в себе си силата на разума и магията на чувствата. Трябва да знаеш, че макар да подбира добре обкръжението си, той въобще не се интересува от хорското мнение. Неговата най-голяма страст са загадките – ако искаш да го впечатлиш, се превърни в такава. Прочетените корици и спокойните натури не му се нравят. Точно сега и с него имаш възможността да бъдеш буйната и страстна мацка, която до сега не си показвала наяве.

 

Стрелец

Ето тук си извадила късмет – на среща ти е пълен оптимист. Той цени дълбоките човешки качества и истината. Точно за това трябва да си подготвена - понякога изстрелва огнени думи, които могат да наранят влюбеното ти сърце. Но той не желае да те нарани, просто обича да бъде искрен – нетактичността е неговият недостатък. Стрелецът си пада по случайни и спонтанни връзки, така че не го вини за високия брой партньорки, все пак зодията си казва думата. Дай му пълна свобода и му се довери. Само така ще те оцени истински, а възможността да те изпусне ще го изплаши.

 

Козирог

Може да изглежда, че този мъж е издигнал около себе си тухлена стена, но всъщност в него пулсира едно пламенно сърце. Характерно за този знак е амбициозният вид и привидното желание за възхищение. Той си избира партньорка според това как тя ще го представи в обществото. Ако вече си пленила този скрит романтик, то не се притеснявай за външния си вид. Той се влюбва според характера и маниерите, а не според стила и спортната фигура. Добре е да знаеш, че Козирогът очаква сама да се досещаш за чувствата му към теб, така че липсата на романтични прояви е напълно нормална.

 

Водолей

А ето го и мъжът психолог. Обича много да анализира всяка дума или действие на жената, с която се занимава, но неговите истински чувства – е, те ще останат загадка за теб. В отношението си към живота, той е пълен любопитко, а адреналиновите моменти са ежедневие. Магнит за този авантюрист са потайните момичета. Трябва да си сдържана, дори пренебрежителна. Почнеш ли да разкриваш интереса си към него, той може да започне на охладнява. Най-важният съвет, който ти даваме е: на първо място бъди истинска приятелка с този мъж, чак след това се замисли за нещо по-сериозно.

 

Риби

Този мъж често е такъв, какъвто желаеш, или точно такъв, от какъвто бягаш. За да го уловиш във въдиците си, трябва да действаш незабавно и решително, защото иначе може да изтървеш прилива. Рибите са артистични мъже, замечтани и чувствителни. Те буквално излъчват романтика, а предразсъдъците за тях са непонятни. Запиши си някъде с големи букви маскимата, която следват: "Любовта се нуждае от простор, за да цъфти свободно". Единственото, което се изисква от теб са преданост и пълна отдаденост, за да плувате заедно във водите на любовта.

56 3
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



2
Не е посочен 13.12.2011|23:03
страхотно, но никъде не намирам първата част?! моля дайте линк:)
1
Не е посочен 13.12.2011|23:03
страхотно, но никъде не намирам първата част?! моля дайте линк:)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay