Как да го накараш да си плати за изневярата?

Накарайте го да плаче

Как да го накараш да си плати за изневярата?

 

Почти на всяка жена се е случвало да й изневерят. Много дами обвиняват себе си, някои обвиняват другата жена, трети пък се правят, че това не се е случило. Истината е, че има мъже, които просто не могат да се задоволят с една и изневярата е нещо като спорт за тях. Ако искаш да му го върнеш, за нараненото ти достойнство или за разбито ти сърце има няколко доста добри начина.

 

Скъсай го и разкажи на всички

Веднъж вече, ако си го хванала да кръшка няма никаква причина да пазиш добрата му репутация. Разкажи на всички! На твоите приятели, на неговите приятели, на съседите... можеш да кажеш на целия свят, че той е един голям лъжец. Един пост с „новината“ във фейсбук също би свършил чудесна работа.

 

 

Скрои му капан

Ти знаеш, че ти изневерява, но той не знае, че ти знаеш. Свържи се другата жена, шансовете тя въобще да не знае за теб са много големи. Направете план да го хванете заедно натясно. Колкото и детински да звучи, удоволствието да видите слисаната му физиономия е несравнимо.

 

 

Натрий му носа

Разделите не винаги се случват по начина, който ни се иска и ако имате общи приятели, рано или късно ще ти се наложи да срещнеш лъжльото. Първото парти, на което се очаква да се видите, след като сте теглили чертата, е най- подходящият момент да го накараш да съжалява, че дори си е помислил да те замени. Тук идва ред на най-яките и секси дрешки в гардероба ти, с които да блеснеш пред гузния му поглед. Погрижи се да си отпочинала, свежа и неустоима. Влез на партито, сякаш се разхождаш по подиум в Милано. Бъди общителна, разговаряй с останалите, забавлявай се. Ще се заредиш с приятни емоции, а него ще накараш да се чувства глупак.

 

Има хиляди варианти и пъклени планове, с които можеш да си отмъстиш. Истината обаче е, че в повечето случаи усилията не си заслужават. Колкото по-бързо го преживееш, толкова по- добре за самата теб. Заживей с мисълта, че вече си си върнала за лъжата още в мига, в който си го лишила от присъствието си в неговия живот.

 

20 3
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 02.11.2010|10:18
Хихихи доста забавно
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay