Кой е мъжът до Деми Ловато и какво знаем за него?

Кой е мъжът до Деми Ловато и какво знаем за него?

Любовният живот на Деми Ловато e доста огнен напоследък. Певицата беше забелязана да напуска италианския ресторант Lavo в Ню Йорк и да върви ръка за ръка с канадския музикант Джордан Лутс, след като двамата вечерят заедно. Те изглеждат много щастливи и влюбени. Новината за тяхната връзка идва от анонимен източник, който наскоро заяви пред People, че Деми е в щастлива и здрава връзка, а мъжът до нея е страхотен.

Това, което знаем е, че Джордан пънк и рап изпълнител и с Деми често си съртудничат по различни музикални проекти. Наскоро Джордан дори отпразнува издаването на сингъла на Деми "Substance", като публикува клип от видеото в своя Instagram профил.

"Една от любимите ми песни, върху които някога съм работил.Чувствам се толкова благословен да бъда част от нещо, на което съм толкова голям фен. Наздраве за цялата банда", бяха част от думите, които изпълнителят написа в своя пост.

Сценичното име на Джордан е Jutes. Въпреки че първоначално подписва с Capital Records, той решава да напусне лейбъла, за да преследва кариера като независим изпълнител.

"Исках да бъда отново индивидуален за известно време, просто защото обичам да бъда напълно отговорен за собствената си кариера", споделя изпълнителят, който започва да издава албуми през 2020 г.

Освен това Джордан е изключително талантлива личност. Освен, е се занимава с музика, той рисува много добре и мечтае да създаде собствено анимационно шоу. Любопитното е, че е работил по съвместно проекти с Деми и преди, така че яво наистин старата "любов" ръжда на хваща. Казали са го хората...

Подобно на Деми и той има горчив опит с наркотиците. Наскоро обаче се разболява от Ковид и това го кара да преосмисли начина си на живот. В Instagram пост той отбеляза своите 100 дни без наркотици и Деми не пропусна да го поздрави.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay