Красив годежен пръстен за още по-красивата Ивет

Красив годежен пръстен за още по-красивата Ивет

Красив годежен пръстен за още по-красивата Ивет

Красивата ни спринтьорка Ивет Лалова ще се омъжва за любимия си Симоне Колио. Той е италианец и също е спринтьор, а двамата имат връзка от две години. Любовната им история има интересно начало, а симпатиите им съвсем не са от пръв поглед. "В началото си мислех, че той е супер надувка. Той си е мислел същото за мен. Спринтьорът трябва да демонстрира самочувствие, увереност, това е психологическа игра. После, когато се опознахме, си казахме: всъщност ти си толкова готин и земен човек.”

Пред сп. Ева Ивет разказва и за красивия пръстен, който носи на безимения си пръст, и за още по-хубавите планове, които правят с приятеля ѝ.

"Това ми е подаръкът за Коледа. Не сме определяли дата за официален годеж, просто получих пръстена в знак на обич. Когато ми го поднесе, Симоне каза, че както диамантите са вечни, така вечна ще бъде и неговата любов”, споделя Ивет Лалова. Тя признава още, че при спортистите всичко е по програма - знае какво ще прави следващите няколко години и се подготвя за състезанията си от сега. Хубавата Ивет е на мнение, че така трябва да бъде и с планирането на семейството.

Най-вероятно двамата ще изчакат да мине Олимпиадата в Лондон, за да мислят по-сериозно за личните си планове.

Приятелят на Ивет тази година завършва образованието си със специалност Кинезитерапия, а тя самата учи Международни отношения в Югозападния университет в Благоевград, така че не са съвсем наясно с какво ще се занимават след като приключат спортните им кариери. Едно обаче искат да им се случи - градът, в който ще градят семейството си да бъде Рим - любим на Ивет и Симоне. Той е роден в провинция на Милано, но е категоричен, че Рим е неговият град.




1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay