Папараци хванаха в крачка Леонардо Дикаприо с ново младо гадже! Коя е тя? (СНИМКИ)

Носят се слухове, че дамата е омъжена...

Леонардо Дикаприо не си губи времето.

Актьорът от "Завръщането" беше забелязан да похапва сладки изкушения с още по-голямото изкушение - модела Витория Черети в Санта Барбара, Калифорния във вторник.

Двамата изглеждат много влюбени, докато се разхлаждат от лятното слънце, със сладолед и студено кафе в ръка.

Както обикновено, 48-годишният Дикаприо се опитва да се скрие от обективите с камуфлажна бейзболна шапка, черни слънчеви очила и синя маска на лицето. Въпреки приктитието той успява да бъде разпознат от папараците, пременен в бяла тениска и кафяви карго шорти, които съчетава със сиви и червени маратонки.

Междувременно 25-годишната италианска красавица бе забелязана да носи чифт черни спортни шорти и тясна черна тениска, които прикрива с бяло кръгло яка с дълги ръкави. Черети, все пак бе заложила да акцент в онлеклото със синя чанта и бледозелени маратонки.

Двамата изглеждат потънали в разговор, докато излизат от салона за сладолед.

Звездата от "Вълкът от Уолстрийт" се възползва максимално от това лято, тъй като бе сниман да прави какво ли не – от излежаване на разкошни яхти с модели по бикини до присъствие на звездното парти за 80-ия рожден ден на Мик Джагър .

Въпреки мимолетния си начин на живот, източници споделят пред Page Six, че миналия месец Дикаприо все още се е срещал с модела Джиджи Хадид, с която го свързваха за първи път преди близо година.

Хадид, която е близка приятелка на Черети и Дикаприо за първи път предизвикаха слухове за срещи по време на Седмицата на модата в Ню Йорк през септември 2022 г.

Въпреки че прекарваха много време заедно в ранните етапи на романса им, нещата изглежда бяха приключили до края на годината - досега.

Що се отнася до Черети, тя е омъжена за DJ Matteo Milleri, известен още като Anyma. Двамата се ожениха през 2020 г.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay