Робърт Патинсън и Суки Уотърхаус за първи път заедно на червения килим

Двойката е заедно от 4 години!

Робърт Патинсън и Суки Уотърхаус направиха дългоочаквания си дебют на червения килим на модното шоу за мъжки облекла Dior за есен 2023 г. в Гиза, Египет, в събота. Стилната двойка, която е заедно от четири години, се усмихваше и разменяше влюбени погледи, докато позираше пред фотографите на модното събитие.

36-годишният актьор бе заложил на елегантен костюм в кремав цвят и кафява блуза тип поло, докато Уотърхаус носеше лилава рокля с прозрачно покритие от ефирна материя. 30-годишният модел бе завършил визията си с дръзка червена устна и черни токчета с каишки.

Патинсън и Уотърхаус за първи път предизвикаха слухове за връзката си през юни 2018 г., след като папараци ги хванаха заедно в Лондон. Тогав те се прегръщали и целували през цялото време и това било неоспоримо доказателство, че двамата имат романтична връзка.

Близки до Патинсън твърдят, че връзката им става по-сериозна през 2020 г., когато се озовават заедно по време на локдауна, заради пандемията от коронавирус. Носят се слухове, че актьорът обмисля да предложи брак на Суки, но все тя все още не го притиска да поемат тази сериозна крачка.

Любовта между двамата започва, след като Патинсън отменя годежа си с FKA Twigs през 2017 г. и , а Уотърхаус се разделя с Брадли Купър. 47-годишният Купър е прекратил двугодишната им връзка, защото моделът не подкрепял неговата актьорска кариера.

Патинсън рядко е говорил за връзката си с Уотърхаус през годините, тъй като за него е важно запазването на личния му живот в тайна.

"Ако издигнеш стена, свършва по-добре. Ако допуснеш хората до себе си, това обезценява любовта. Ако непознат на улицата ви попита за връзката ви, ще го сметнете за изключително грубо. Не мога да разбера как някой може да върви по улицата, хванат за ръце и това е същото, както когато аз го правя и сто души ви снимат.", обясни актьорът в интервю пред The Sunday Times през 2019 г.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay