Кристен Стюарт вече излиза с жени!

Майката на актрисата говори за любовния живот на дъщеря си

Кристен Стюарт вече излиза с жени!

Звездата от поредицата "Здрач” Кристен Стюарт изглежда е намерила нова любов в лицето на асистентката си Алиша Карджил. 

Майката на Кристен - Джулс, твърди че няма нищо против връзката им и заявява: "Защо да не приемам, че си има приятелка? Тя е щастлива. Дъщеря ми е, така че знае, че ще приема изборите, които направи”.

Джулс се е срещнала с приятелката на Кристен и смята, че е прекрасно момиче. Относно това, че дъщеря ѝ има връзка с друга жена, тя е на мнение, че хората трябва да са свободни да обичат когото поискат и да правят каквото пожелаят, стига да не нарушават законите и да не вредят на околните.

Майката на актрисата се гордее с успехите на дъщеря си и заявява, че е знаела, че има талант, но никога не си е представяла, че ще стане мултимилионерка и ще се сдобие с подобна слава. Все пак определя Кристен като много интелигиентна, интуитивна и наблюдателна.

Кристен Стюарт вече излиза с жени!

Джулс говори също за връзката на Кристен и Робърт Патинсън. Тя съжалява, че двамата не са имали възможността да изживеят любовта си на спокойствие, а цялата публичност е разрушила взаимоотношенията им.

Робърт Патинсън се сгоди за британската певица и композитор Еф Кей Ей Туигс (FKA Twigs). Странното е, че той е готов да покани Кристен на сватбата си, въпреки че тя разби сърцето му, след като, според слуховете, му изневери с Рупърт Сандърс.

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay