Робърт Патисън пази интимния си живот обвит в мистерия

Робърт Патисън е мистериозен и романтичен

Робърт Патисън пази интимния си живот обвит в мистерия

Звездата от филма "Здрач" Робърт Патинсън разкри, че обича да е влюбен, но предпочита да не говори открито за романтичния си живот, за да поддържа мистерията около него.


Британският актьор, който излиза с колежката си от "Здрач" Кристен Стюарт, е най-щастлив, когато има връзка. Робърт призна, че най-запалените му почитатели понякога са доста нахални, но той е получил съвет как да се справи със славата от актьора Пиърс Броснан.

 

"Бяхме в ресторант и имаше хора, които постоянно ни гледаха. Те не знаеха кой съм аз, но знаеха кой е Пиърс и той отиде при тях и им се представи. Всеки, който се озърташе, той отиваше при тях, поздравяваше ги и ги питаше как е вечерта им. Тогава се зачудих какво точно прави, но се оказа, че е бил прав, тъй като никой не те гледа като атракция след това, а просто те приемат за нормален човек", сподели Патинсън.

 

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 18.04.2011|16:19
Това е един наистина много добър съвет за известните хора. Вместо да се правят на горди и недостъпни, по-добре да говорят с обикновените хора, които ги правят това, което са.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay