Световноизвестен сватовник разкрива дали връзката на Аврил Лавин и Тайга ще просъществува в дългосрочен план

Аврил Лавин има завидно разнообразен любовен живот. Името на поп принцесата е свързвано с Уилмър Валдерама, нейния бивш барабанист Джеси Колбърн и Броуди Дженър. Да не говорим, че се е омъжвала два пъти. Първо за фронтмена на Sum 41 Дерик Уибли от 2006 до 2010 г. и след това за рокаджията от Nickelback Чад Крьогер от 2013 до 2015 г. Съвсем наскоро Лавин беше във връзка с рапъра Мод Сън, като отношенията им започнаха през 2021 г. Двамата дори се сгодиха, преди да прекратят отношенията си през февруари, година след предложението на Mod Sun в Париж.

Но Аврил не се е отказала от любовта. Тя и рапърът Тайга, известен с това, че се срещаше с Кайли Дженър, когато тя беше под 18, наскоро бяха забелязани на вечеря заедно. Въпреки че отношенията им първоначално бяха неясни, те не оставиха съмнение, когато бяха забелязани да се целуват на парти на Седмицата на модата в Париж. И така, докато певицата на "Sk8r Boi" се наслаждава на началните етапи на новата си връзка, какво могат да очакват феновете от тази двойка? Да видим какво казват експертите.

Сюзън Тромбети, сватовник и главен изпълнителен директор на Exclusive Matchmaking, казва на Ники Суифт, че не ги вижда заедно в дългосрочен план. Тромбети отбеляза, че Тайга е стилистично различен от обичайните момчета, с които Лавин излиза.

"Аврил обикновено избира "по-настървен" тип мъже", посочва тя.

Главният изпълнителен директор на Exclusive Matchmaking посочва, че интересът им към музиката и фактът, че и двамата са започнали кариерата си в ранна възраст, може да бъде ключов фактор във връзката им. Това е утешително място за Аврил, където да бъде приютена, докато се справя с раздялата си.

Тромбети отбеляза, че никога не е добра идея да се впускаш в друга връзка след раздяла. Но все пак смята, че тя е била омъжена два пъти преди и току що е развалила годежа си, което може да означава, че тя просто се забавлява, далеч от сериозни ангажименти.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay