Този път мистър Punk`d няма да прецаква

Аштън Къчър разкрива...

Този път мистър Punk`d няма да прецаква

Мъжете на Холивуд започнаха да проговарят. Аштън Къчър разкрива пред списание Glamour напълно откровено всички онези мъжки тайни, които дори след солидно количество алкохол, пак биха излезли трудно на бял свят. Особено ако половинката му е наблизо...

 

Какво не знаеш за... косата му?

"Някои от нас живо се тревожат за прическата си. Обичат да се глезят с различни шампоанчета и балсамчета, но логично ги е срам да си признаят. Мъжете се опасяват и за появата на косопад, който в една определена възраст може да ги застигне."

 

Какво ще си премълчи относно тялото си?

"И мъжете се вманиачават във външния си вид. Макар често да се оплакват от непрестанното мрънкане на тяхната мацка за покачващите се цифри на кантара, те също имат такива притеснения. Ако мой приятел е наедрял и ми поиска мнение, ще отвърна: "Да, приятел – наистина е така. Направи нещо."

 

За спорта...

"Обичаме да ядем каквото ни се прииска, без ограничения. Но след това тренираме като луди, и то не защото "се чувстваме по-енергични". Е, на това му викаме добър пример. Все пак да си в добра форма и да ядеш торти за вечеря, едва ли е съществуващ сценарий.

 

Най-големият мъжки страх

"Отхвърлянето. То ни плаши най-много, а именно заради него мъжете се страхуват да канят момичетата на среща. Дами, по-добре ни подхвърлете една бележка, че имате такова желание. Иначе може да не се престрашим."

 

Свети Валентин?!

"Мразим този ден. Всичкото това напрежение, и то за какво?" След като вече знаеш този факт, по-добре задраскай целия празничен график и се остави на спонтанните емоции.

 

Най-искреното им желание

"Според мен преди всичко се нуждаем от някой, който вярва в нас. Добре е да знаеш, че имаш истинска подкрепа от половинката си."

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay