Възрастна жена завеща 2,8 милиона долара на домашните си любимци

Възрастна жена завеща 2,8 милиона долара на домашните си любимци
Canva

Възрастна жена в Китай остави състоянието си от 20 милиона юана (2,8 милиона щатски долара) на своите котки и кучета, вместо на възрастните си деца.

Лиу от Шанхай променила завещанието си, което първоначално оставила парите и имуществото на трите ѝ деца. Това е така, защото децата ѝ никога не са я посещавали и не са се грижили за нея, когато е била болна, докато нейните домашни любимци са ѝ осигурявали компания и комфорт.

Според South China Morning Post, тя поискала всичките ѝ пари да бъдат използвани за грижа за нейните домашни любимци и всяко от потомството им, след като тя умре.

Не е законно обаче да оставя всичките си пари на домашните си любимци в Китай. Чен Кай, служител от централата на Will Registration Center в Пекин, казва, че има начини това да се заобиколи.

 "Има обаче алтернативи за решаване на този проблем. Настоящата воля на Лиу е един от начините и бихме я посъветвали да назначи човек, на когото има доверие, за да наблюдава ветеринарната клиника, за да гарантира, че домашните любимци се грижат правилно", обяснява той.

Тя назначила местна ветеринарна клиника за администратор на нейното наследство, който ще отговаря за грижите за нейните домашни любимци.


0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay