Пристрастяване по детски красиво » към статията

Сподели галерията:
Сподели снимката:
1 от 9
 
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



6
Не е посочен 11.01.2012|18:51
Не че пушачите се забавляват повече, Владо, просто техните приятели непушачи искат, не искат са при тях, в заведенията, където се пуши.
5
Не е посочен 10.01.2012|20:25
Последно като излязох на "кафенце" повече от 50% от заведенията са за непушачи, стояха си полу или откровено празни.Ако направят така и клубовете(за и непушачи) ще е същото. В този ред на мисли изниква въпроса:"Аве май пушачите се забавляват повече а?" , другата мисъл която изплува в съзнанието ми е " Ако ти е писано да се удавиш, няма да се обесиш". Така, че уважаеми НЕПУШАЧИ, не ставайте "нацисти" с вашите скандирания и не мислете, че ще наложите тотална забрана за пушенето на обществени места, като не ви изнася си направете заведения които ви задоволяват ! :) с уважение: 4-то поколение пушач от род на дълголетници
4
Не е посочен 07.01.2012|19:14
Чета текста и до обонянието ми достига аромата на цигара. Съседа пуши в коридора на кооперацията и усещам дима вкъщи, а в съседната стая спи деветмесечния ми син. Бясна съм. Нашият татко пуши на терасата, а на съседа явно му е студено там...
3
Не е посочен 27.12.2011|18:21
Подкрепям тезата на Биляна. И на мен ми омръзна да се примирявам да седя в задимени помещения , да ми сълзят очите и да не мога да дишам, а за миризмата, които се впива в дрехите и косата ми да не говоря. Крайно време е и у нас, като европейска страна, да влезе в сила такава забрана.
2
Не е посочен 27.12.2011|17:46
Факт, децата имитират възрастните, защото щом като това го правят маме и тати, значи е добро. Първоначално гледайки майките си и техните приятелки на кафе вкъщи, пропушваме солети с млякото с отработени движения, след това опитваме с истински цигари.
1
Не е посочен 27.12.2011|11:46
Без значение колко подписки ще се съберат и колко ще се протестира, цигарите трябва да се забранят на обществени места и да се обособят "места за пушене". Никой няма да спре цигарите, защото няма право да пуши в кафенето, но тези, който не пушат, ще могат да се насладят на престоя си в заведенията. Аз нямам търпение да влезне в сила забраната, за да не ми миришат дрехите на пепелник всеки път щом ида на кафене, бар или дискотека.
Специални оферти
Реклама от 3Bay