Галя проговори за връзката си с Азис: Има ли нещо повечве от приятелство?

Галя проговори за връзката си с Азис: Има ли нещо повечве от приятелство?

Бившата барманка Галя и попфолк звездата Азис са близки приятели повече от две десетилетия. В откровено интервю за "България Днес" Галя споделя, че връзката им е подобна на тази между брат и сестра. Двамата се запознават в дискотека, когато Азис е млад и амбициозен, а Галя вече е на 25 години.

През годините те преживяват възходи и падения, но остават неразделни. Галя разкрива, че приятелството им започва да се задълбочава, когато разбира, че Азис е гей. По онова време той пази сексуалността си в тайна от семейството си, включително от майка си, която научава истината от медиите.

Азис и Галя винаги са били открити относно връзката си, заявявайки, че намират любовта и интимността извън своята платонична връзка. Те също така признават, че журналистите са разгласили сексуалната ориентация на Азис, което води до емоционална болка за всички участващи.

Галя опровергава слуховете, че родителските права на Азис са отнети от съда. Тя потвърждава, че той има редовен достъп до дъщеря им Рая, която в момента е на 17 години. Рая, която носи фамилното име на Галя, има силна връзка с баща си и може да разчита на неговата подкрепа във всеки момент.

Въпреки че Азис и Галя са фокусирани върху отглеждането на дъщеря си заедно, те също преследват индивидуалните си кариери. Азис продължава да бъде успешен попфолк изпълнител, докато Галя работи като барманка и управлява бизнеса си. Техният пример показва, че истинското приятелство може да преодолее всякакви предизвикателства и да продължи дори през годините.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay