Гласът на Big Brother претърпя тежка операция

Гласът на Big Brother претърпя тежка операция

Известният актьор Илия Георгиев, който е добре познат с гласа си от "Биг Брадър", "Стани богат" и "Денсинг старс", неотдавна претърпя спешна и животоспасяваща сърдечна операция в болница "Сърце и мозък" в Плевен. Наричат ​​го "гласът" на риалити формати в България и той наистина е бил неразделна част от тези предавания.

Георгиев беше приет в болницата в критично състояние поради аортна дисекация, състояние, което изисква незабавна медицинска намеса. Екип от висококвалифицирани специалисти извърши деветчасова хирургическа интервенция, за да отстрани проблема, което в крайна сметка спаси живота му. След операцията актьорът беше преместен в отделението за интензивно лечение (ОАИЛ), където състоянието му беше внимателно наблюдавано.

Въпреки че първоначалното състояние на Георгиев беше тежко, лекарите съобщават, че той вече е стабилен и възстановяването му протича по план. Въпреки че пътят към пълното възстановяване ще бъде дълъг, прогнозите са оптимистични. Гласът на "Биг Брадър" ще трябва да отмени всичките си планирани ангажименти до края на годината, тъй като рехабилитацията ще отнеме значително време.

Аортната дисекация е състояние, характеризиращо се с внезапна, силна болка, която обикновено започва в горната част на гръдния кош и постепенно се разпространява към лицето и шията. Това заболяване може да доведе до сериозни усложнения и дори смърт, ако не се лекува своевременно. Бързата реакция и специализираната грижа, предоставена на Илия Георгиев, несъмнено изиграха решаваща роля за спасяването на живота му.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay