Годишен хороскоп за 2020- Телец: Любов, пари, кариера, здраве

Годишен хороскоп за 2020- Телец: Любов, пари, кариера, здраве

2020 г. ще бъде година, в която всички зодиакални знаци ще могат да поставят ново начало, както в личния си живот, така и във финансов аспект.

Според вашия хороскоп за 2020 година, това ще бъде една много изграждаща година. Усилията, които ще положите и сте полагали до сега ще имат видими ефекти в живота ви.

Телец е земен знак и се управлява от планетата Венера, точно както зодиакалните знаци Козирог и Дева.

Всеки от зодиакалните знаци има по 3 декана. Хороскоп за Телец за 2020 година, за различните декани:

1-ви декан: Ако вашият рожден ден е между 21 април и 31 април. Периодът от края на март до началото на май ще донесе много допълнителна енергия. Тази енергия ще бъде фокусирана върху постигането на вашите цели и ще успеете да се справите с неща, които са изглеждали невъзможни. Възползвайте се от този период и приемайте всяка възможност. 

2-ри декан: Ако сте родени между 30 април и 10 май. Колкото по-напред в годината се намирате, толкова повече възможности ще имате да се обърнете назад и да се гордеете със себе си за това, което сте постигнали. Ще се чувствате така, сякаш сте точно там, където трябва да бъдете. 

3-ти декан: Ако рожденият ви ден е между 11 и 20 май. Важно е да продължавате да се движите. Ако стоите на едно място ще пропуснете много добри възможности. 

Влияние на планетите върху Телец през 2020 година:

За хората, родени под астрологичния знак Телец, 2020 г. е идеалната година за любов, семейство и дом.  Юпитер ще бъде във връзка с Плутон, което ще донесе значителни печалби. Тези печалби могат да се отнасят за подаръци, пари, наследство и други.

До 20 декември Юпитер ще бъде до Сатурн и заедно ще донесат просперитет, но и ще ви принудят да вземате важни решения през тази година, особено от финансов характер.

Управляван от Венера, древната богиня на любовта, планетата на любовта и красотата, Телецът обикновено се наслаждава на момента и често сменя партньорите - особено в младостта, преди да се оженят и да открият комфорта на семейния живот. Венера, вашата управляваща планета, може да усили всички видове проблеми във връзката и всичко може да започне от факта, че партньорът ви иска да инвестира пари в нещо, което вие в момента не намирате за полезно. Оттук нещата ще се задълбочат и ще доведат до спорове, може би дори до заплахи за раздяла.

Уран ще бъде ретрограден в Телец между 12 август 2019 г. и 11 януари 2020 г. и 15 август 2020 г. - 1 януари 2021 г. Уран не е бил ретрограден в Телец през последните 80 години. С Уран във вашия знак през миналата година, вашата идентичност и целият ви живот се промениха и бързо продължават да се променят, а също и кариерата, плановете и любовния ви живот.

Вашето виждане за бъдещето е коренно различно от преди и можете да преживеете промени, които изглеждат ужасяващи само защото са непознати, но това ще доведе до по-добри моменти. Имате вяра, че всичко е във ваша полза и че сега ще намерите своето призвание, така че бъдете отворени за всички възможности.

През септември започва продуктивен период, който ще донесе успех и постижения за Телците. Натовареността е по-голяма, но я приемате с ентусиазъм. Чувствате се окуражени от появата на възможности, стимулиращи задачи и от факта, че сте по-ангажирани.

Юпитер ще бъде в добри отношения със Сатурн. Това е добре за финансовото положение, кариерното развитие и цялостното благополучие на Телците. Октомври и ноември ще донесат за Телците видимо възстановяване по отношение на сътрудничеството и договорите, нови съюзи и победа в състезания и в борбата с конкуренцията. Декември обещава повече шансове за повишение и признание.

Пари

През 2020 г. вашите финанси могат да се подобрят значително. Може да се окажете по-стабилни и сигурни в областта на парите. Драматично увеличение няма да се случи, но прилагането на дисциплина в областта на работата, с по-организиран и разработен план ще доведе до финансова сигурност и стабилност. Премахването на дългосрочните дългове с тази дисциплина ще бъде възможно през тази година, както и евентуално разрешаване на парични проблеми. Спестяването на пари, което сте започнали през 2019 година ще стане по-лесно.

Кариера и работа

През периода на лунното затъмнение, което ще е през пролетта може да срещнете някои трудности във вашата работа и кариера. Ще преживеете промяна на ежедневието си, което няма да ви харесва, но не се съпротивлявайте, тази промяна ще бъде положителна за вас.

Пролетта носи промяна. Тя ще бъде добре дошла. Нещо като хоби или работа на непълно работно време би могло да се превърне в значителен източник на доходи, ако комбинирате страстта, интереса, уменията и времето си, за да му дадете централно място в живота си.

Любов и връзки

През 2020 г. отношенията ви ще преминат от етапа на "малките разговори" към много по-дълбоки и по-интензивни отношения. Тази година ще имате дълбоки и удовлетворяващи връзки, особено с тези, които са малко по-възрастни от вас. Ще имате по-голяма увереност в себе си, ще получавате повече подкрепа, което ще внесе смисъл във всички ваши взаимоотношения. Ако не сте намерили своята сродна душа, това може да е годината! Сериозна връзка, дори и брак, може да се случат през тази година. Избягвайте импулсивни действия през есента.

Здраве

През 2020 година ще ви бъде доста по-лесно да си създаде здравословни навици. От пролетта до края на годината, това ще се случва с лекота. Ако имате някакви вредни навици, през тази година ще успеете да се отървете от тях. Поддържането на здравословно тегло ви ще бъде основното предизвикателство за вас през тази година. През 2020 г. ще се нуждаете от цялото си здраве и издръжливост, тъй като предстои година, в която ще пожънете много успехи, но ще ви трябва и много сила.

Източник: yearly-horoscope.org

Прочетете годишния хороскоп за 2020 година за Овен

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!


8 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay