Годишен хороскоп за 2022: Рак

Годишен хороскоп за 2022: Рак

Пригответе се да излезете от черупката си, за да получите тонове информация за неща, които дори не сте знаели, че не сте знаели. През тази година ще ви сe наложи да пренастроите своите професионални, лични взаимоотношения  и цели, за да отговарят на това, което сте научили. Бъдете гъвкави! Няма да е лесно, но звездите ви казват, че е време да се развивате.

За любовта...

Понякога можете да бъдете малко зависима от партньора си. Това е вашето предизвикателство тази година. Вместо да издигате в култ връзката си, опитайте се да прозрете каква е тя в действителност. След това се съсредоточете върху това да я заздравите, толкова колкото е възможно. Това е година, в която можете да изградите дългосрочни и трайни връзки. Какво по-романтично от това?

Годишен хороскоп за 2022: Рак

Кариера

Годината започва с множество астро действия, които инициират необходимостта от редактиране, промяна или преструктуриране на важен работен договор. През втората част на годината експанзивният Юпитер се премества в Овен, във вашия 10-ти дом на кариера и престиж. Този космически цикъл се случва веднъж на всеки 12 години и е като изблик на професионален късмет. Не се изненадвайте, ако тази година имате възможност да поемете лидерска роля.

Годишен хороскоп за 2022: Рак

Понякога можете да проектирате страховете си върху другите, да преувеличавате негативното и да се откажете да правите това, което знаете, че трябва да направите. Е, тази година ще се научите да се справяте с тези свои недостатъци. Премахвате всичките си самоограничаващи се вярвания и поведения и след като ги изхвърлите, можете да стигнете където пожелаете!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay