Lаdy Gaga води по номинации на новите музикални награди на MTV

Lady Gaga номинирана за анимиран гиф

Lаdy Gaga води по номинации на новите музикални награди на MTV

Провокативната изпълнителка Lady Gaga, заедно с рапъра Tyler the Creator (Тайлър Създателя), водят по номинации за новоучредените музикалните награди "О" на MTV, съобщиха от БТА.

 

Днес музикалният канал обяви и категориите за новите си уеб награди за дигитална музика. Двамата изпълнители водят конкуренцията с по три номинации. Gaga и Тyler са номинирани за най-новаторски изпълнител и за изпълнител, който трябва да бъде следен в Twitter.

 

Друга номинация на Lady Gaga е тази за любим анимиран гиф (вид аватар), а на Tyler за ремикса на песента "Follow Rivers".

 

Други звездни изпълнители сред номинираните са Kanye West, Nicki Minaj, Arcade Fire, Justin Bieber.

 

Интересни са категориите на формата, като предлагат награди за фенове и дори домашни любимци. Животните могат да се изявят, а пример за интересно изпълнение е това на папагал, танцуващ на песента на Will Smith "Whip My Hair".

 

Има категории предназначени за новите епицентрове на онлайн музиката, като най-добър независим музикален блог и най-добра серия изпълнения.

 

Гласовете на феновете в социалните медии ще определят победителите, а наградите ще бъдат връчени на 28 април. Церемонията ще се излъчи в сайта на MTV, както и на приложенията за мобилни телефони.

 

Музикалната телевизия се надява да направи за дигиталната музика това, което направиха за видеоклиповете видеомузикалните награди, учредени през 1984 г.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay