Госпожица вълшебница

Цветелина Чендова ще пее утре вечер

Госпожица вълшебница

Едно от оръжията на жените е гласът. Именно той е виновен за сексапила на Цветелина Чендова, която скромно можем да определим като джаз певица. Ала тя умело влиза в ретро-поп образ, въпреки своя глас от друг жанр. Ескеприментира, работи съвместно с различни формации, а участието ѝ във фестивали като София Джаз Плюс и Sofia Park Live Fest не остава незабелязано.

Ние я познаваме още от времето на "Нашият танц" - парче, чието звучене бе сравнявано с репертоара на Ейми Уайнхаус. Соул и поп микс, балансиран умело с нежния вокал на Цвети, ще може да послушаме и утре вечер. Само че в клуб
Mood, където ще се проведе музикалната вечеринка, ще има и изненада – джаз певицата ще представи ново парче. То носи магическото име "Miss Wizard” и ще бъде придружено от видео, което също ревниво е пазено в тайна.

Ако във вторник вечер ви се пие чаша вино, но не ви се остава до късно, перфектната дестинация за целта е клуб Mood (в подлеза на "Раковски" и "Васил Левски"). Посетете заведението с приятна атмосфера към 19:00, за да чуете новото парче на Цветелина Чендова, придружено от красиво видео и страхотна делнична емоция!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay