Графа, Сантра и Спенс: тяло в тяло!

Графа, Сантра и Спенс: тяло в тяло!

В деня на детето Графа, Сантра и Спенс представиха може би най-горещото парче за лято 2011 - съвместният проект "Тяло в тяло". Това се случи пред магазина на Converse в Сердика Център, където хилядите посетители на мола имаха възможността първи да видят клипа към парчето и да се сдобият с автографи.

Атрактивна част от събитието беше участието на танцьорите от Electric Force Prince, които участват и във видеото на "Тяло в тяло".

Автор на музиката и аранжимента на песента е Графа, а в написването на текста се включват Любо и Спенс. Сингълът е включен и в актуалния албум на Графа "Невидим", съвсем скоро ще излезе и негова ремикс версия, направена от DJ Борче.

Режисьорът Васил Стефанов избра за място за снимките на видеоверсията на песента паркинга на столичния мол, където Графа и Сантра си организираха състезание със сегуеи. Спенс пък се повози на тротинетка, а момчетата от Electric Force Prince показваха умения в ходенето по въздух. В лентата Влади Ампов демонстрира професионализъм в карането на скейтборд, в който част от журналистите и гостите на промоцията се осъмниха.

Наложи се режисьорът Васил Стефанов и хора от екипа на продуцентите Монте Мюзик да свидетелстват в полза на Графа и да обърнат внимание на кадър от клипа, където ясно се вижда лицето на скейтъра, а именно Графа. За стайлинга на трите звезди във видеото се погрижи Антония Попова, като като Electric Force Prince и Графа ползваха кежуъл сетове на Converse.

 

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 02.06.2011|15:39
http://www.youtube.com/watch?v=OSzTGtcP3mw Това е песента. Много е хубава, а и не виждам как ще бъде друго яче, все пак е на едни от най-големите имена в българската музика. Спенс, Сантра и Графа, както се казваше в една реклама: "Неочаквано добра комбинация" :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay