Певицата Сантра става телевизионна водеща

Ново амплоа за Сантра

Певицата Сантра става телевизионна водеща

Освен като гласовита певица, вече познаваме Сантра и като танцьорка е денс реалити, както и като радио водеща в ефира на радио The Voice. Екипа на последната медия явно е много доволен от представянето й, защото е решил да й повери още по-амбициозна задача - телевизионния екран е вече неин! 

Тя ще бъде водеща в компанията на брейк танцьора и хореограф Мако, с който правят сериозна заявка за успех с предаването Closeup, близък поглед към делника на популярни и обичани личности.

Графа е първият участник в предаването, с който Сантра и Мако ще ни срещнат в Closeup. Тази събота /30 април/, водещата и нейният партньор ще придружават Влади Ампов-Графа от първото сутрешно кафе в дома му до среднощните часове, когато приключва негово клубно участие. Любопитни нови места и обичайните спирки на Графа ще видятa многобройните му фенове, а откровения му разговор с водещите ще разкрие още за личността, която се крие зад звездния имидж.

Две съботи в месеца, с повторение в неделите, Сантра и Мако ще представят  интересни събеседници извън телевизионното студио и светлините на прожекторите, и ще откриват заедно със своите зрители какъв е делника на звездите. 

Ето какво споделя Сантра за емоцията да правиш подобно предаване: "Хората рядко са такива, каквито изглеждат на пръв поглед. Особено известните и успелите личности; трудно можем да разберем какво стои зад маските и грима. Затова и нашата цел е да се приближим максимално до човека зад името и да разберем повече за истинската му същност.”

Телевизионният й партньор Мако допълва: "Решихме, че си заслужава да се направи предаване, в което да се виждат истинските лица на известните хора.  Различното в нашето предаване е, че няма нищо режисирано, всичко си се случва от само себе си; дори аз и Сантра често се чудим, какво следва, кой още ще видим, къде ще ходим, как ще приключи денят ни..."

Closeup по Телевизия The Voice стартира на 30 април, събота, в 19 часа.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 03.05.2011|11:19
Пожелавам успех на Сантра в това ново за нея начинание и с удоволствие ще гледам предаването, защото съм голяма нейна почитателка! Любимата ми песен е "Без теб", в изпълнение с Любо, просто е невероятна. Все още помня и текста на песента „Не ме обичаш вече“, която изпълнява заедно със Спенс и пеехме с моите приятелки, като тинейджърки :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay