Културна среща на добра воля

Търсят се стажанти и помощници на организаторите за есенното издание на "Нощта на музеите" в Пловдив

Културна среща на добра воля

Знаем, че много от вас чакат с нетърпение превърналата се вече в традиция "Нощ на музеите", която тази година се случи в София и Пловдив и показа над 150 експозиции, пърформанси и арт инсталации. Организаторите и фондация "Отворени изкуства" набират млади доброволци за есенно издание, което ще се проведе на 17 септември в Пловдив.

Места за помощници и стажанти има в ресорите на медийните комуникации, а също така в редактирането и онлайн публикуването на информация, свързана с подготовката на "Нощ на музеите". Позициите са подходящи за студенти, които имат интерес към комуникациите, журналистиката, българската филология и културологията.

Ако искате да станете част от екипа на това събитие, трябва да изпратите своя автобиография, кратка информация за себе си и снимка на nfo@openarts.info. И да стискате палци да бъдете сред одобрените. Срокът е до 1 август.

Освен хора, които имат усет към езика и онлайн журналистиката, фондацията търси стажанти и в сектора "Фото и видео документиране", а за позицията можете да пращате документите си до 15 август.

Интересни са и предложенията за доброволци, които ще се включат в цялостната подготовка на "Нощта на музеите" - ще помагат на организаторите и артистите, ще участват в брандирането и изобщо - ще имат уникален шанс да влязат в кухнята на едно от най-успешните културни метроприятеия у нас, първоначално организирано съвсем експериментално.

Имайте предвид, че ако бъдете одобрени ще трябва да предвидите място, където да отседнете, докато сте заети с работата си за мероприятеието - между 15 и 30 септември. Всички подробности около предлаганите възможности можете да видите тук.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay