Парти календар за Коледа

Какво, къде и с кого ще се случи този 25 декември

Представям си крака, които се разхождат през нощта. Вървят във всякакви посоки, стъпват бавно по улица Раковски или крачат бързо около Народен театър "Иван Вазов”. Крачетата са многобройни, обути в най-изисканите обувки на крачещия, а след няколко часа вместо крачки, те ще танцуват. Цяла нощ. Защото е празник.

Кои са най-разпространените крайни точки на вървящия из столицата през тези почивни дни, ще ви разкажем тук. Едно е ясно, крачетата отиват на парти, а такива определено ще има доста около Коледа.

В центъра на столицата, а именно в Sofia Live Club тази Коледа една любима българска банда ще представи своите нови парчета. Gravity Co ще се качат на столичната сцена на 25 декември, а след това ще продължат по пътя си към останалите градове, част от турнето им Winter Club Tour. На концертите те ще представят както материал от нов албум, така и стари, но незабравени свои парчета. Билетът ще е 15 лева.

Един друг клуб, намиращ се в близост до Sofia Live Club, също ще вдигне шумно парти на територията си. На пулта на Mixtape 5 ще се изредят няколко местни диджеи, които ще радват посетителите на заведението. Ако някога сте били на парти на Reel Feel, Groovy Sessions, Sava или Ihou, значи знаете колко танцувална вечер ви очаква. Ако пък не, то може да проверите. Входът до 24 ч е 5 лева, а след това - 10.


Друго парти с неограничен музикален подбор, ще бъде това в клуб Twins (НДК, ет. 2, над вход А3, до р-т "Форум"). Ако искате просто да се забавлявате в центъра на столицата, под звуците на фънк, джаз, хип-хоп, суинг или какъвто стил се сетите, но не задължително в този ред, партито ще ви хареса. Началото е в 21 часа, а входът е 5 лева.
Парти календар за Коледа
На електронна музика ще подскачат стотици крачета на първото българско Solar Christmas парти. То ще се проведе в най-голямата ни зала - "Арена Армеец”, а звездите на вечерта ще бъдат хаус гурутата Mark Knight и D.Ramirez. Организаторите са се погрижили и за наличието на коледно чудо по време на партито. Това са двата робота Kryomаn, които ще покажат най-новите технологични ефекти на модерната клубна култура. Билети за събитието: в мрежите на еventim.bg и ticketstream.bg на цена от 35 лева, както и на бара в Yalta Club. Афтърпартито ще продължи до обяд в клуб Yalta, където Mark Knight ще пуска за неуморните ентусиасти. За там входът ще е 20 лева, но ако сте били в "Арена Армеец" ще заплатите с 10 по-малко.

Реге Коледа ще ни пожелаят селекторите от Zionlionz Reggae Crew, които ще напълнят столичния клуб "4 стаи” (на ул. "Ангел Кънчев" 1) със своята специално селектирана музика. Единство, любов и милост ще пожелаят на всички присъстващи регеманите, за да припомнят истинския смисъл на празниците отвъд обилната трапеза и материалните облаги.

На Коледа ще се проведат редица музикални приключения. Не е важно на кое от тях ще присъствате, важното е да се забавлявате истински. А за целта отдавна знаем, че мястото не е от значение.

5 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 25.12.2011|18:28
Ето една полезна и приятна информация в статията.Приятно е да знаеш къде да отидеш и какво да очакваш.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay