Фестът "Shake a tail" - в помощ на бездомните животни

С обич към бездомните животни!

Фестът "Shake a tail" - в помощ на бездомните животни

"Shake a tail” е първият по рода си благотворителен фестивал в помощ на бездомните животни в страната. С музика, игри и конкурси за малчуганите мероприятието ще припомни на посетителите, че животът на бездомните животни зависи от тях. Всичко това - тази събота /07 май/.


Организаторите от "Shake a tail” знаят, че всяко живо същество се нуждае от грижи и внимание, за да живее. Всички те имат една основна цел - да научат хората да бъдат отговорни за беззащитните създания на улицата. Не малко са българските общини, построили приюти, в които да приберат, кастрират и временно помогнат на скитащите кучета и котки. Но знаете ли какъв мизерен живот водят те, питат организаторите.

 

Освен да ни накара да се замислим, събитието ще изпълни деня ни с приятни емоции. От "Shake a tail” обещават организирането на различни игри и конкурси, които ще се случват през целия ден.

 

Двете места, на които ще се проведе фестът са столичния Ska & reggae club "Pork Pie" и бар "8 bit", а цената на входа - 5лв.

 

Всички събрани пари ще отидат за лекарства, ваксини, храна, легла и постелки, предоставени на всеки един приют в страната, който се нуждае от такива.

 

Музикалното оформление ще включва разнообразни стилове музика /рок, метъл, хардкор, пънк, ска, реге, хип хоп, рап, dnb, ambient, progressive, techno, balkan step/, а всички изпълнители можете да видите тук.


Нека бъдем по-добри! Всичко е в нашите ръце.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay