Благотворителната кампания "Спасете децата" с Bulgari

Блогъри зад каузата на Bulgari

Блясък и човечност вървят ръка за ръка във втората благотворителна кампания на Bulgari. След "Пренапишете бъдещето" през 2008-ма, сега е ред на "Спасете децата".


Римската компания за бижута е дарила 6 милиона евро за качественото обучение на нуждаещи се деца. Същевременно от Bulgari са помолили 32 блогъра да се включат в инициативата. Единственото, което трябва да направят избраните, е да снимат как носят специално изработения за събитието пръстен. След това всеки в своя блог разказва за начинанието и се предполага, че така вестта ще достигне хиляди хора за много кратко време.


С ръка на сърцето най-активните потребители на интернет пространството ни призовават да дадем 370 долара за красивия пръстен. А 75 долара от всяка поръчка отива в покдрепа на децата. Изработено от чисто злато с черна керамика, бижуто притежава класическа форма и може да се носи както в комбинация с други украшения, така и самостоятелно.

 

Знаменитости като Бен Стилър, Уилиам Дефо и Джесика Биел вече са оказали подкрепа на "Спасете децата". Участието на блогърите е с цел идеята да достигне и обикновените хора, а поканените 32-ма са се справили отлично с разпространяването на новината. 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 05.05.2011|11:43
Благотворителната кампания "Спасете децата" е много добре замислена. Трябва да се грижим за децата ни, за да бъдат всички с необходимото образование. Много хора харесват бижутата на Bulgari и това е един добър начин да се съберат пари. Пръстенът е красив и изискан, и се вижда от снимките, че отива на различен тип жени. Дано повече парички се съберат за дечицата. Успех на кампанията.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay